fredag 23 maj 2014

Seriematch mot Södra Ving IF

Division 5 södra Omg. 7

Slottsvallen 
Fredag 23 Maj Kl.19:00
Södra Ving IF (A) - SKENE IF (A) 1-2

Målskyttar:
#10 Daniel Perian
#11 Sebastian Hallin

Gula Kort:
#10 Daniel Perian
#11 Sebastian Hallin
#19 David Svensson
#23 Carl-Johan Franzén


Dagen före A-lagsmatch 20140522

Vad händer en vanlig dag på Vävarevallen Arena kvällen före A-lagsmatch. Folkligt, festligt och gemytligt på Vallen som vanligt. Kaj Brännmark, Jonas Edberg  och Thomas Österberg hade samlat sitt P:16-Lag för Seriematch på Vallen.  Som gjorde en heroisk insats mot ditills obesegrade IF Elfsborg. Spelade 0-0 med segervittring.

SKENE IF P:16 - IF Elfsborg P:16 0-0

På träningsanläggningen körde Mr. Elzer med sitt manskap. Gick igenom taktiken inför morgondagens match mot Södra Ving IF på Slottsvallen. Sedan blev det poängspel.

Men in black på träningsanläggningen

Själv höll jag till i mina revir i Vallens katakomber. Fast några foton hann man ju med att fota innan det var dags att bygga ihop paketen med spelarnas match-dräkter. För att packas ner i väskan för färd till Hökerum där matchen spelas på Fredagen

#555:s revir innan...

 ...paketen är ihopbygggda

Matchdag 20140523

Packade bilen  och begav mej iväg redan kl.06.00 på morgonen. Till en kurs i Borås, där blev det ett läsande hela dagen. Lunch hann det också med mellan teorin med mina båda trevliga kurskamrater.

Läsande och....

...lunchande med klasskompisarna Mia "lilla" och Hans 

Så ingen idé att åka hem till Skene och vända efter kursen. Så jag var i Hökerum på Slottsvallen redan halvfem, där gick deras materialare och pysslade. Så man hade ju gott om tid att lägga fram matchpaketen i vänta n på gänget som kom vid sextiden.

Matchpaketen framlagda

När det var klart kunde man ju bara sitta och njuta av den sköna kvällen och invänta laget. Så det blev att sitta på terrassen vid deras klubbstuga och njuta av utsikten över sjön. Lyxade med räkbaguette och kaffe

Fredagslyx 20140523

Sedan vid sex var lugnet över då kom ett laddat gäng med Mr. Elzer i spetsen. För att byta om, men innan dess samlade Mr.Elzer sitt manskap på läktaren för sista genomgången. Sedan var det bara att byta om  och gå ut och köra två gånger fyrtiofem minuter. 

 Genomgång på läktaren...

...innan ombyte

Matchen igång

Dagens målskyttar
#10 Daniel Perian

 #11 Sebastian Hallin

Kommande Matcher  på Vallen

Utveckling A Sydöstra
Vävarevallen 
Måndag 26 Maj Kl.19:00
SKENE IF (Utv) - Roasjö IF (A)

Division 5 Södra Omg. 8
Vävarevallen 
Lördag 31 Maj Kl.15:00
SKENE IF (A) - Dannike IK (A)
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar