tisdag 13 maj 2014

Seriematch mot Tvärred

Division 5 södra Omg. 5

Sämshov 
Tisdag 13 Maj Kl.19:00
Tvärred / Vegby FC - SKENE IF (A)  1- 1

Målskytt:
#26 Hanse Nurunju

Gula Kort:
#15 Wilhelm Eriksson
#19 David Svensson

Fågelkvitter och solsken välkomnade förpatrullen till Sämshov. Alltid lika trevligt att komma dit. Var där tidigt idag redan kvart i fem.. Så Tvärred/Vegby FC:s ledare hade inte ens anlänt. Men det tog inte lång tid innan det kom en ledare på cykel och tog emot.

 Sämshov:s  entré

Senare dök spelarna upp ordentligt laddade för denna viktiga match. Alla matcher är ju visserligen viktiga... Så en efter en dök dom upp på Sämshov:s trevliga anläggning

 #19 David Svensson och #26 Hanse Nurunju på ingång

#777 Arne Hedlunds energibord var ju uppdukad. Så det blev ju rusning in till den som snart var länsad. Effter vatt fyllt på med energi var det bara att byta om för dom sedvanliga förberedelserna.

Rusning till #777 Hedlunds energibord

Så nu var allt klart. Taktik-snack ombyte uppvärmning lite snack av Lagkapten #94 Fehim Smajlovic. Var det dags för killarna i för dagen helvita matchdräkter att samlas i ringen. Strax innan domherrarna blåser igång matchen.

Samling i ringen innan...

 ...dagens Domherrar startar matchen

Vatten går ju åt också under en match. Så femton flaskor vatten bars ut till killarna  under uppvärmning och match. Det var nog ingen risk att det skulle bli vattenbrist. Då vattentornet låg precis bredvid. Fast det är klart nångång under 70:talet så skulle dom vattna planen. då tog dom vatten från vattentornet. Kanske inte så populärt för kommunen. Då vattnet tog slut. Kort därefter kom det upp en vattenmätare i tornet.

SKENE IF:s Vattenflaskor...

 ... Vegbys vattentorn bredvid Sämshov


Matchen igång 2 X 45 Minuter


Nästa omgång
Division 5 södra Omg. 6

Vävarevallen
Lördag 17 Maj Kl.15:00
SKENE IF (A) - FC Lockryd (A)
Ha dä gött 
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar