lördag 10 maj 2014

Invigning Vävarevallen

VÄVAREVALLEN  ARENA
Invigning 20140510

Så efter C:a två och ett halvt år var det dags att inviga den nya Arenan i Skene. Kl. 09.00 Började lagvärdarna Tomas Österberg och Kaj Brännmark att slussa in och ut lagen mellan omkl.rummen. Då det var matcher hela dagen från 09:30 till 16:15

Dagens lagvärdar Tomas Österberg och Kaj Brännmark

Grillbaren kördes igång av Joel Jönsson och Magnus Christiansson så spelare ledare och publik slapp gå hungriga under dagen. I kiosken fanns det kaffe, fika, godis och glass. Väl severat av dom båda Tan... flickorna Margaretha Gustafsson och Karin Fredriksson


 Joel Jönsson,  Magnus Kristiansson 

Karin Fredriksson

 Margaretha Gustafsson

Halv tio startade sedan matcherna med dom yngsta lagen. Sedan rullade det på under dagen fram till oldboysens match som avslutade dagens invigning.

 Dagens första matchtrupp

Sedan började publiken rulla in i väntan på Vice statsminister Jan Björklund. Som hade fått äran att sköta banklippningen. Så det var folkligt och festligt på läktaren

 
 Delar av dagens publik

I väntan på Jan Björklund passade Fotbolls-utskottets Jens Hellgren på att äta hamburgare. Fast han hade nog lastat på med massor med grönsallad. För kanslisten på SKENE IF Christine Johansson fick springa och fylla på grönsallads-skålen.

 Jens Hellgren  äter hamburgare...

 ...och Christine Johansson (Kanslist) fyller på med sallad

Sedan dök han då upp, Jan Björklund. Höll ett riktigt bra tal om Vävartevallen och dess historia. Även lite om hur textilsamhället Skene byggdes upp innan det var dags för bandklippningen.




Vice statsminister Jan Björklund

Sedan efter det var det dags för dom gulklädda och vältränade farbröderna i SKENE IF:s ledarstab. Att byta om till ledarmatch. där dom mötte SKENE IF:s Juniorlag.

 Vältränade ledare laddar för match

Vältrimmat ledar-lag

Under tiden som ledarna spelade match mot Juniorerna. så anlände SKENE IF:s seriesegrare från 1997 och 2002 till arenan fr match mot dagens A-Lag.

 Laddade oldboys i väntan på...

 ...värmning

24 Man hade   ledar-teamet från den tiden samlat . Ledare Mikael Broman, Christer Larsson, Jörgen Andin, Hans-Åke Eliasson och Arne Hedlund... Jodå det är samma Arne Hedlund som fortfarande still going strong servar killarna i A-Laget. Efter mycket avancerad taktik-genomgång och värmning.. Njaa. Hur som helst var det bara gå ut och spela och ha skoj med det gamla gänget på återträffen i dag.

 Matchen igång






















Seriesegrarna  1997 och 2002 i dagens tappning 20140510
Ha dä Gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar