måndag 5 maj 2014

Seriematch mot Hössna IF

Granvalla
Måndag 5 Maj  Kl. 19:00
Hössna IF (A) -SKENE IF (A) 3-6

Målskyttar:
#2 Sebastian Månsson  1
#15 Wilhelm Eriksson  4
#26 Hanse Nurunju  1

Gula Kort:
#22 Henrik Sjögren  (Mv)

Slutade en kurs i Borås kl 16:00. Så det var ju ingen idé att åka till Skene och vända. Eftersom jag packat bilen med matchdräkter och material under Söndagen. Begav jag mej direkt till Granvalla i Hössna. där väntade en grön och fin plan på SKENE IF:s killar.

Granvalla 20140505

Hade ju gott om tid så att åka dit hade ju vbarit där redan halvfem om jag åkt dit direkt. Så det fick bli en liten fikastund. När man åker till Ulricehamn så åker ju man förbi Viskans start på flödet ner till kattegatt. Så där stannade jag till och fikade.

 Här vid vid bron...

...startar Viskans flöde

Därefter var det ju bara att bege sej till Granvalla och packa upp innan dom svartvita pojkarna kom för ombyte och värmning.


Spelare och..

.målvakt värmer upp inför match

Sedan var det bara att gå in och ladda för 2X45 minuters kamp. Oj vilken start dom fick tre noll redan efter 19 minuter som spåddes på till 0-4  31 Minuten. Sedan fick Hössna IF två straffar , så helt plötsligt och oväntat stod det 2-4, Hössna hade också bud på 3-4 men missade en riktigt drömläge strax innan halvtid.

Sedan var det bara att gå in till halvtidsvila och skaffa ny energi till andra halvlek. Efter lite förmaningar och taktiska råd av Mr Elzer var det bara att gåt till plan och köra på sista 45:an.

.. 
Laddar för sista 45:an

Dagens målskyttar
 #2 Sebastan Månsson  1

 #15 Wilhelm Eriksson  4

#26 Hanse Nurunju 1

Nästa match

Vävarevallen
Torsdag 8 Maj Kl. 19:00
SKENE IF (A) - Hyssna IF (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar