När det var klart med tvätt. Fick det bli en resa till Marks Ishall i Fotskäl. För match mellan Fotskäl HC och  Lerum BK i hockeytrean.

Fotskäl HC  - Lerum BK    5-1 ( 0-0 2-0 3-1 )

#5 Daniel Gyllinge
#6 Måns Hermansson
#14 Fredrik Claesson
#18 Mathias Svensson

Efter en händelselös och ganska tråkig första period  blev det lite bättre i den andra perioden. Då vi fick se två mål. Men annars ganska fattigt på chanser åt båda håll. Sedan tände det till ordentligt i tredje. Då Lerum reducerade till 2-1 tidigt. Men trots mycket dubbelutvisningar för Fotskäl och spel 3 mot 5 ett par gånger lyckades dom hålla undan. Kunde sedan öka på ledningen när dom väl var fem mot fem.

Lite foto från matchen

Matchen slut bara att åka hem till tvätstugan och sortera tvätten. Men innan dess  hann Gustavsson med att åka och ta lite nattfoto. Var ju en fin stjärnklar kväll, så varför inte passa på.