lördag 10 oktober 2015

Sand och stenstränder

En dag vid havet
20151010

Fotbolls-säsongen över. För tillfället. Körs ju snart igång igen, då det är året runt idrott nu för tiden. Hade ju lite planer för vad jag skulle hitta på en hel-ledig helg utan tvätt av match och träningskläder.

Hade idéer om en upptäcktsfärd / frukostutflykt med trianga -köket och lite båt-turer. Men med mina spontan-infall blev det istället en dag vid havet utan trangia-köket. Frukost hemma sedan bara lyxa till det med restaurang -lunch.

Dagen började vid den stora vida sandstranden där det var aktiviteter. Hände saker hela tiden där ute på sjön.

Stora vida sandstranden

Till en början var det lugnt på sjön. Då kunde man bara sitta och njuta av det glittrande havet. Innan båtlivet kom igång.

Glittrande havet

Det var båtar snabba som långsamma där ute . Sjöräddnings-sällskapet gul-röda båtar för fram vid horisonten. Samtidigt på andra sidan seglades det för fullt. Var ju nästan vindstilla men gled fram där ändå.

 Snabba som....


....långsamma båtar

Plus lite trevliga bodar 

Efter ett tag började man tröttna på all sand och fått noga av båtarna där ute. Så det blev till att söka sej till nya havsmiljöer med stenstränder. Så efter en stund hamnade man här, inte mycket sand där men desto fler stenar. Där det hade byggts torn och dyligt

Stenstranden.... 

...med sina torn

Oj vilken utsikt det var där. Trevligt ljus också. Blev kvar där till solnedgången... Så det blev mycket havsluft och foto på havet denna dag. 

 Trevlig utsikt...

...innan solen gick ner

När sedan mörkret lagt sej var det bara att bege sej hem till världsmetropolen SKENE. Innan hemresan blev det ett besök i en butik.  Där fick jag mitt första exemplar av nya tjugan

Nya tjugan
Ha dä gött
#555 Chrillle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar