lördag 24 oktober 2015

Nattfoto 20151024


Den vackra vägen till Göteborg

I normala fall tar det C:a 50 minuter till Göteborg. Men idag tog det sju timmar. Varför ?... Tanken var ju att ta nattfoto inne i Göteborg.  Men nyfiken som man är, var man ju tvungen att spana vad som fanns efter vägen. Plus att att det blev  långfrukost vid nån sjökant och senare besök på en bykrog.

Dagens frukostställe 20151024

Laddad med energi för en heldag. Var det bara att packa ihop och bege sej vidare för spaning. Ett vattendrag dök upp inte långt från frukoststället. Skulle komma mer senare visade det sej.

Vattendrag 1

Sedan kom man till en utsiktsplats. 

Utsiktsplats med panorama-utsikt

Är ju egentligen inte så förtjust i panoramafoto. Men den utsikten som var där uppe var ju ganska häftig. Så det blev lite foto däruppe också.

Panorama-foto

Tillbaka till bilen dök det upp massor med häftiga fotomotiv . Så det blev en del promenader runt omkring. Vid ett vägdike blommade lupinerna,. Känns som det inte är riktigt säsong nu

Blommande lupiner 20151024

Hungern börjar komma. Så det var bara att bege sej till en bykrog. Klassik vägkrogmat fick det bli. Lövbiff med pommes.

Lövbiff med pommes

Efter det var det ju dags att bege sej till Göteborg. Men ett nytt vattendrag dök upp så det blev ytterligare lite fotande innan man kom fram till staden. 

 Vattendrag 2

Nu var det väl dags att åka in till staden för det som var tanken med dagens utflykt, nämligen nattfoto. Men när man körde där på vägen  dök det upp en skylt "Loppmarknad", den var ju Gustavsson tvungen att besöka, gjorde lite fynd.

                                        Loppis med....                                     ...dagens fynd

 När man sedan  kom fram Göteborg var det fortfarande ljust och vissa träd gula och vissa gröna. Trots den sena tiden på hösten.

 Gröna och gula träd i Götet  20151024

Sedan kom mörkret och lyktorna tändes. Så efter lång väntan på mörker var det bara att plocka fram stativet och köra igång


Foto från kvällens övningar








Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar