måndag 25 juli 2016

Härliga sommarkvällar

Sommarvecka med kvälls-skymning
(Vecka 29)

Härlig sommarvecka det varit... Trots att man jobbar, har man kunnat njuta av dom sköna sommarkvällarna. Har tillbringat alla kvällar vid Hanatorp och dess skymning över sjön.. Förutom två kvällar. Då blev det en annan sjö plus ett exotiskt ställe. Härliga dramatiska himlar har det varit. Lugnt och fridfullt. 

En av kvällarna jag inte var vid Hanatorp, fick det bli kvällsmål vid våran sjö Hedgärdes-sjön. Drog mej ut till en liten udde med utsikt över sjön helt allena.

Kvälls-mål med utsikt över Hedgärdes-sjön

Var bara en liten kanot med en fiskare som var ute på sjön innan skymningen. Såg riktigt fridfullt ut när den gled över vattnet. Sedan kom skymningen med sin härligt dramatiska himmel som speglade sej i sjön.

 Liten kanot med fiskare gled fram ...

...innan skymningens härliga himmel

Annars har det ju varit besök vid Hanatorp varje kväll, förutom Fredag då jag testade nått nytt. Nämligen att njuta av stillheten på uteplatsen  "Bakom Masten".  Skönt att duscha på jobbet sedan bara hem och njuta av Fredagen utan att stressa iväg med kamera och kvälls-mål i ryggan. Så det kändes lite exotisk att vara hemma en kväll. Fick bli räkfrossa. 

Räk-frossa "Bakom Masten" 20160722

SKENE IF kör ju igång igen nu 20160725. Fyra pass första veckan ( Vecka 30). Sedan två träningar och två matcher veckan därpå. Då blir det mycket tvätt. Så efter tre veckors ledighet från Vallens tvätt-stuga. Fick det bli ett litet tränings-läger  i Tvätt-stugan "Bakom Masten" för #555 Gustavsson  för att få bort ringrosten.

Träningsläger i tvätt-stugan "Bakom Masten"

Men som sagt har ju mött natten  vid Hanatorp innan läggdags och sedan upp och jobba dagen efter. Härligt.
Träffar ju mycket folk där trots sena nätter. Speciellt vid stranden bortanför båtbryggorna mot fågeltornet   Mest Kinna och Örby-bor som flanerar eller som jag fotar. En del är vid fågeltornet och spanar. En del är ute med sina båtar eller paddlar kajak. Har varit givande möten och lyssna på deras iakttagelser och berättelser. Så det har blivit några härliga kvällar där i månsken och skymning.

 Härliga kvällar vid Hanatorp i skymning och...

... i månens sken

På Söndag blev det till att redigera bilder och blogga efter den obligatoriska frukosten. Samma bänk och sjökant varje Söndag året om (Om det inte regnar). Sedan på kvällen en liten snabbvisit vid Hanatorp och sedan ladda för en vecka med jobb. Samt fix och tvätt på Vallen, finns ju alltid nån man kan reta där innan dom sticker ut till Vallens träningsplan..

#555 Gustavsson vid sin lilla blogghörna

Lite foto från Hanatorp och Hedgärdessjön 
Vecka 29




Höst-säsongen startar 20160725. Skall bli kul och spännande höst. Tuff start med med matcher mot ettan tvåan och trean i serien. 

Schema vecka 30
Måndag: Kl. 17:30 Träning
Tisdag:  Kl. 17:30 Träning
Onsdag: Ledigt
Torsdag: Kl. 17:30 Träning
Fredag: Kl. 17:00 Träning
Lördag:  Ledigt
Söndag: Förbereda matchdräkter och material till B-lagsmatchen
hemma mot Bollebygd/Olsfors IF Måndagen den 1 Augusti


Kommande hemmamatcher
På Vävarevallen Arena

Utveckling A Sydvästra (B-Laget)
Omgång 8
Vävarevallen (Gräs)
Måndag 1 Augusti  Kl.19:00
SKENE IF (B) - Bollebygd/Olsfors IF (B)

Utveckling A Sydvästra (B-Laget)
Omgång 9
Vävarevallen (Gräs)
Måndag 8 Augusti  Kl.19:00
SKENE IF (B) - Kinnahult IF (B)

Division  4 Södra
Omgång 15
Vävarevallen (Gräs)
Lördag 13 Augusti Kl. 15:00
SKENE IF (A) - Göta BK (A)
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar