tisdag 11 juli 2017

Frukostutflykt 20170711

Egentid med fotoryggan
( Foto-utflykt 20170711 )

Vaknade tidigt som vanligt vid halv sex då jag är morgon-människa. Härlig morgon som gjord för att packa ryggan med frukost, kamera och kikare. När kaffet var bryggat och ryggan packad begav jag mej iväg i ottan. Efter C:a en timmes körning dök det upp en trevlig stig. Bara att följa den och se var man hamnar.

Trevlig stig, som ledde fram...

...till denna plats

Med sådan utsikt och inte mycket som störde. Var det ju bara att packa upp. Men innan dess passade #555 Gustavsson på att bara va och njuta lite. Så jag gick omkring och spanade lite för att hitta lite fotomotiv. Men efter ett tag tog hungern över så det var bara att duka upp och sitta och kolla ut mot horisonten.

 #555 Gustavsson kollar in utsikten, innan...

... frukosten intogs med härlig utsikt

Var ganska lugnt första timmen men sedan bröts horisonten av nån blå-vit prick som närmade sej. Trevligt inslag då aktiviteterna på sjön satte igång.

 Horisontlinjen bruten...

.. sedan var aktivteterna  igång

Riktig trevligt att bara sitta där och spana, blev många timmar då det hände saker på sjön hela tiden. Stora och små båtar fast dom största fartygen låg för långt ut så dom såg man bara med kikaren. Så var det nån som inte nöjde sej med en båt utan släpade med sej två efter sej.

En båt var inte nog

Efter ett tag så var jag nöjd och begav mej iväg på upptäcktsfärd för lite spaning i den fina naturen. Hittade en trevlig stig. Så den blev ju #555 Gustavsson nyfiken på vad som fanns bortom den. 

Vad kan finnas bakom denna stig ?

Låg en stuga och massor med blommor och bär efter stigen. Så det blev en del fotande där, så nu lite foto från dagens utflykt. Hålltill godo.

Fotoutflykt 20170711

Ha dä gött 
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar