lördag 1 juli 2017

Markbladet CUP 2017

MARKBLADET CUP
FINAL 2017
Vävarevallen (Gräs)
Lördag 1 Juli Kl. 16:00
SKENE IF (A) - Björketorp IF (A) 8-2


Målskyttar:
#7 Dennis Åkersta 1
#11 Sebastian Hallin (Lk) 1
#12 Rasmus Larsson 2
#15 Wilhelm Eriksson 1
#18 Elias Häger 2
#24 Filip Österberg 1


Lång väntan på matchstart och avslutning på vårsäsongen, avspark  Kl. 16:00. Allt för matchen med matchdräkter och dyligt fixades ju iordning på Fredag kväll.


 Omkl.-rum #5 iordningställt Fredag kväll


 Så det fick bli långfrukost "Bakom Masten" idag. Bara att sitta och mysa och veta att det är två lediga veckor framöver.


 Frukosten uppdukad...

...bara att sitta och njuta, skön morgon

Titelmatch idag, samling Kl. 14:45. Åkte ner till vallen redan 14:00 där Coach Emil Svensson anlänt och bytte om. Så vi var först i ledarrummet. 


Coach Emil Svensson

Efter ett tag dök Björketorp IF.s Head-Coach Jens Hellgren upp på besök i heliga rummet. Idrotten förbrödrar så det blev en trevlig gemenskap däruppe. 


Emil Svensson  SKENE IF    Jens Hellgren  Björketorp IF

Efter ett tag anlände också Coach Andreas Nicklasson upp till Omkl.-rum #5 för att hälsa spelare välkomna innan han gick upp till ledar-rummet


Coach Andreas Nicklasson efter att hälsat alla spelare välkomna

När han hälsat på alla spelare bar det upp till ledar-rummet och lite snack. Sedan ner i korridoren där Lagkapten och tränarna tog sista snacket innan genomgång i omkl.-rum #5


Lagkapten och coacher innan genomgång i Omkl.-rum#5

Då var alla inomhusövningarna klara . Genomgång sedan ut för dom sedvanliga övningarna som alltid börjar med uppvärmning. Sedan är det dags att dela ut västar till ena laget i tvåmålspelet.

Coach Nicklasson delar ut västar för tvåmålspel

Spel om pokaler idag. Alltid kul med lite nerv, så Björketorp IF som ligger två divisioner lägre fick börja med två bonus-straffar.


Pokalerna det skulle spelas om

När allt var klart fanns det ju inte mer att göra, så in och dra på vita matchtröjan. Sista peppen sedan ut till titel-match.


Vita matchtröjan på...


...sedan ut till match

Trevligt att det var så mycket folk på läktarna idag. Fint väder brukar ju skicka ner Mark-borna till kusten. Men dom slöt upp mangrant och stannade kvar tills prisutdelningen. 
Blev en behaglig resa för Svartvita SKENE IF till titeln bäst i Mark. Så det var en stolt lagkapten nummer elva Sebastian Hallin som tog emot pokalen .


 #11 Sebastian Hallin (Lk) med pokalen "Bäst i Mark..




Så var då Vårsäsongen över. Slutade med turneringsseger. Alltid härligt att vinna turneringar vad dom än heter. Så nu är det bara för #555 Gustavsson att sätta sej vid bloggahörnan och redigera lite foto och komma på lite text till bloggen. 


Ha en fin sommar så ses vi på Vallen 20 Juli träningstart


#555 Gustavsson vid blogghörnan"Bakom Masten" 20170701



Lite foto från Markbladet CUP 2017



Om halsen och vädret tillåter blir det en resa till Åsa Söndag morgon 2 Juli för att fotografera lite. Då SKENE IF:s coolaste och charmigaste lag spelar  Åsa-cupen där.


SKENE IF:s coolaste lag


Kommande hemmamatcher
Vävarevallen Arena

Division 4 Södra
Omgång 15
Vävarevallen Arena
Lordag 12 Augusti Kl. 15:00
SKENE IF (A) - Borås AIK (A)


Utveckling Elit div 2 Södra
Omgång 9
Vävarevallen Arena
Måndag 21 Augusti Kl. 19:00
SKENE IF (B) - Hestrafors IF  (B)
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar