söndag 23 juli 2017

Helsingborg 2017-07-22

UPPTAKTSLÄGER
Helsingborg 2017-07-22-23

Slut på vilan för SKENE IF:s spelare. På Måndag 24 Juli börjar hårdkörningern igen. Men först blev det ett upptakts-läger i Helsingborg under två dagar. Hade väl egentligen inte tänkt ta med kamera. Men lill-kameran fick slinka ner i fickan så lite foto och text blev det ändå.

Hade ju en lång dags färd framför oss med bussresa och trekamp senare på dagen vid Kärnan. Så då fick #555 Gustavsson ta hem tränare Ivarsson, lagkapten Hallin och agent Franzén på frukost "Bakom Masten"  Så dom skulle stå sej till ankomst i Helsingborg.

Frukost "Bakom Masten" 20170722

Därefter begav vi oss ner till Vallen och äntrade bussen. 25 förväntansfulla spelatre och ledare såg fram emot en trevlig helg. Kan ju inte bli misslyckat med sådana killar i klubben.

SKENE IF på väg

Två och en halv timme senare stannade bussen vid Hotell Kärnan. Då vi inte fick tillgång till rummen innan Kl 15.00. Blev det till att  lasta av väskor och packning sedan iväg och äta nånstans på stan.

In på hotellet för avlastning

Så väskorna instuvade i hotellets bagaerum. Maten intagen och mätta och belåtna bar det upp till Kärnan. Där femkampen skulle avslutas.

Upp till Kärnan

Däruppe byggde coacherna upp en liten tremannaplan. Då första tävlingen var tremannafotboll. Sedan var det boule som gällde och avslutades med trixningstävling.

Samling och planbygge utanför Kärnan

Märktes att det var idrottsmän som tävlade då varje poäng var viktig. Fast det bara var lite roliga och gemytliga tävlingar. Så "Fantastic Four" kunde ta det lugnt och bara hålla lite koll i helgen


"Fantastic Four" håller koll...

... på fotboll och boule-spelet.

Tävlingarna klara nu väntade incheckning på hotellet.  Sedan lite avslappning på hotellets trevliga innergård inna det vankades middag på Harrys. fast det är klart "Fantastic Four" kunde ju inte låta bli att hålla koll på sina adepter. Då deras balkong låg precis över innergården.

 "Fantastic Four ser ner...

...på sitt manskap

Senare på kvällen blev det utgång, men det är en annan historia. Avslutningsvis ett foto på dom som var mest välklädda under femkampen. 

Mest väklädda femman
( Eller vad tycker du, Jan Erik Andersson )


Kommande hemmamatcher
Vävarevallen Arena

Division 4 Södra
Omgång 15
Vävarevallen Arena
Lordag 12 Augusti Kl. 15:00
SKENE IF (A) - Borås AIK (A)


Utveckling Elit div 2 Södra
Omgång 9
Vävarevallen Arena
Måndag 21 Augusti Kl. 19:00
SKENE IF (B) - Hestrafors IF  (B)
Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Är det Arsenal eller Skene, som varit på läger?

    Larsa

    SvaraRadera