tisdag 20 april 2010

DM-Match 2

DM-Match
Vävarevallen
Tisdag 20 April Kl.18:30
SKENE IF - Hestrafors IF 5-0



Målskyttar:
#6 Renzo DiNegro
#13 Ajdin Smajlovic
#14 Fehim Smajlovic
# 21 Abukamar Kamarra
#23 Marcus Andersson


Gult kort:
#9 Jonel Balika



Borta blev hemma. Meningen var ju att matchen skulle gå Bollevi IP i Hestrafors. Men på grund av en dubbelbokning så gick det inte att spela i Hestrafors. Så istället valde Hestrafors IF att lägga matchen på Vävarevallen i Skene. Tyckte jag och alla andra ledare och spelare var skönt. Alltid bättre att spela på Vallen. Så slipper man packa en massa väskor och släpa med sej. Nackdelen med hemma matcher är att man måste hålla reda på en massa bollar. Men idag hade vi en bollpojk vid namn Kubilay Muameleci som skötte den biten.

Det blev ju en riktig skön kväll. Trots hot om regn. Kom ju lite hagel under dagen. Efter att coach-teamet kört ett rejält uppvärmnings-pass med spelarna. Var det dags för stretching och uppladning för matchstart.





Stretching och uppladdning

Coach-teamets snack och uppvärmningsövningar. Fick bra fart på Skene-killarna som sprang som aldrig förr i den första halvleken. Speciellt dagens poängkung #6 Renzo DiNegro hade fått bra spring i benen och stod för ett mål och tre assist ( 4 Poäng ).

Dagens poängkung #6 renzo DiNegro ( 4 Poäng )

Skönt väder och en fin kväll var det ju som sagt. För dom flesta som tagit sej till Vallen. Förutom Hestrafors-supportrarna som kanske inte trivdes lika bra. Kvällen slutade ju också lite olycklig för SKENE IF.s #9 Jonel Balika som fick avbryta första halvlek. För att åka till sjukhuset med en axel som hoppat ur led. Kom senare under kvällen tillbaks till vallen efter att läkarna dragit axeln till rätta. Skene IF:s Lagledare #777 Arne Hedlund följde med till sjukhuset och trivdes riktigt bra där av en speciell anledning. Som är en annan historia. Så efter att kört igång tvättmaskinerna och sorterat overaller, städat upp i Omkl.-rummen och fixat till för Torsdagträningen begav sej Hedlund och jag #555 hem. För att ladda för morgondagen.

Om ni undrar vart bollarna tog vägen så skötte Kubilay Muameleci dom och såg till så dom kom in i förrådet.




Kubilay Muameleci med dagens fångst.

Nästa match

Aspevallen
Lördag 24 April Kl. 15:00
Lerum IS - SKENE IF

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar