tisdag 13 april 2010

Historisk match

Mark-Cupen
Örby IP (Konstgräs)
Fredag 9 April 2010 Kl. 18:30
SKENE IF 09 - Hajom IF 5-0

Målskyttar:
#7 Patrik Saabel
#9 Oscar Johansson
#11 Mathias Andersson
#15 Simon Gustafsson
#20 Farzad Forghani

Förra sommaren fick #1 Erik Glansin (Mv) och #5 Joel Jönsson (K) en idé att starta en ny fotbollsklubb i Skene. Sen efter lite möten och diskussioner gjordes det slag i saken. Så sedan hösten 2009 finns det numer en fotbollsklubb i Skene vid namn SKENE IF 09.


Grundarna av Skene IF 09
Överst #1 Erik Glansin (Mv) Nederst #5 Joel Jönsson (K)

Klubben har visserligen spelat en inomhusturnering i Januari 2010 (Team Sportia Cup). Slutade med en tredje plats med 32 lag. Men Fredagen den nionde April 2010 var det dags för den riktiga historiska premiären. Tävlings-match 11- Mannafotboll. Slutade ju bra med en 5-0 seger och avancemang i Mark-Cupen.

Så Coachen Ola Gustafsson är fortfarande obesegrad som tränare i Skene IF 09:s historia. Har ju haft en karriär som spelare i SKENE IF och IF Elsborg. Samt även varit tränare i SKENE IF. Men har ny bytt upp sej och coachar SKENE IF 09


Coach Ola Gustafsson SKENE IF 09

SKENE IF 09 kommer att spela i svartvitrandiga match tröjor och svarta byxor. SKENE IF.s original Matchtröjor var gulsvart randiga när SKENE IF grundades 1921. Så därför spelar SKENE IF 09 i randiga tröjor med nutidens färger svart-vitt.. Fast i sin tävlingsdebut så hade inte dom nya dräkterna anlänt så därför fick dom låna SKENE IF:s Helgula bortaställ. Därför är det noll-niorna ni ser i gult och Hajom IF i Rödsvart. Så nu blir det bara lite historiska foton från matchen.


Första lagfotot på nollniorna ( Klicka på fotot )

Snart dags för seriepremiär. I måndags gjorde SKENE IF gräsdebut på Vävarevallen (C-Plan) Skönt att det blivit lite liv på Vallen igen . Har varit tomt och tyst i omkl.-rummet när dom varit uppe på Örby IP. Nu kan man vara med lite mer och gå ut på plan och jäklas lite och inte bara gå omkring och pyssla i omkl.-rummet och tvättstugan.


Seriepremiär
Div 3 Mellersta götaland
Vävarevallen Lördag 17 April Kl. 15:00
SKENE IF (A) - IFK Mariestad (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Vad skönt att även 09 kan få lite utrymme i din blogg. Förhoppningsvis får du många anledningar att skriva mer om denna vinstmaskin...

    SvaraRadera