lördag 17 april 2010

Hedlunds förberedelser

Seriepremiär
Vävarevallen
Lördag 17 April Kl. 15:00
SKENE IF - IFK Mariestad 1-2

Målskytt:
#7 Stephane Holmström

Gula kort:
#7 Stephane Holmström
#21 Abukamar Kamarra

En match spelad i serien. Betyder 21 matcher kvar. Många poäng att spela om. Lagledare #777 Arne Hedlund laddade upp inför seriestarten. Med att rensa ogräs i rabatterna samt hugga ved innan det bar ner till Vallen. Där startade hans dag vid tiotiden med att brygga kaffe till spelarna och ledarna.Se till så det fanns bananer och juice i omkl.-rummet. Sedan servades domare ,motståndare. Tog emot IFK Mariestad när dom anlände med bussen och visade dom ner till omkl.-rummet. Efter match rapporterade han resultat till svenska fotbollsförbundet. samt småpysslade lite så jag kunde koncentrera mej på att sortera tvätten bollar och ledarkläder. sedan gick han hem efter ett fullgott arbete. Medans min tid var kvar att få klart tvätten. Samt förbereda för nästa träning. Så vid halvåtta-tiden kom jag hem till min lilla bloghörna.

Hedlunds nyrensade rabatter.
Lägg märke till Zinkhinken den är han stolt över



Hedlunds Vedhög
Hedlunds bananer och banankorg

Sedan dök Målvakts-tränare #333 Jan Eric Andersson upp och fixade till medicin-väskan samt värmde upp Målvakten #22 Fredrik Andersson.

Sedan var det dags för dom tre musketörena att ta över. Tränartrion med Ethem Muameleci i spetsen. Har lagt ner ett berömvärt jobb med att forma det nya SKENE IF. Har många nya intressanta namn att jobba med. Så det blir intressanta 21 omgångar kvar att spela



#111 Ethem Mumeleci och hans tränarteam

Fr. v #444 Torbjörn Claesson #333 Jan Eric Andersson. Ethem själv håller ett kort tal precis innan match. #666 Oscar Ingström står i skymundan bakom Ethem.Men håller en hög profil på match och träning. Skönt med ett sånt engagerat tränarteam i klubben.


Premiärmålskytten #7 Stephane Holmström.

På språng mot skytteligans topp. Har gjort sju mål på årets elva matcher. Träningsmatcher inkluderat. Ganska bra snitt

Tisdag 20 April 18:30
DM-Match på Vävarevallen
SKENE IF - Hestrafors IF

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar