lördag 24 april 2010

Via Härskogen

Aspevallen
Lördag 24 April Kl.15:00
Lerum IS - SKENE IF 2-0


Gula kort:
#3 Yankubah Daffeh
#13 Ajdin Smajlovic



Efter att fixat och packat ner alla 280 till 300 artiklar material. Varierar lite på grund av väder och vind. Så var det dags för årets första bussresa till en bortamatch. dagens match var i Lerum så det blev en resa via Härskogarna. Det var en givande resa för min del iallafall. För jag hittade lite nya stråk för mina frukostpromenader. Som jag satt och spanade efter under bussresan. Hoppas bara det blir tid över nångång så man kan lämna Vallens tvättstuga någon morgon iallafall.


Dagens packning + 15 flaskor äkta Vävarevallen-vatten

Väl framme så var det ett ett gäng segersugna Skene-killar som klev av bussen för ombyte och match. Ombyte skedde på Aspevallen men Lerum IS:s hemmaplan var idag avstängd så det blev en match plastgräs istället.


Nyanlända spelare vid Aspevallen

Sedan efter ombyte blev det en transport till plastgräset en kilometer bort. Själv tycker jag plastgräs är bra för då förkortas tvätt-tiden med en hel timme. Så jag var hemma redan vid åtta-tiden idag trots bortamatch.



Skene IF på väg till dagens drabbning efter ombyte.

Sedan när dom kom fram så var det dags för den sedvanliga uppvärmningen. Efter att Coach-teamet kört på med sina övningar. Var det bara för dom elva spelarna att göra sitt på planen

SKENE IF med #3 Yankubah Daffeh i spetsen gör sej redo för matchstart

Efter underläge i halvlek var det dags för #111 Ethem Mumaleci och hans Assiserande tränare #444 Torbjörn claesson och #666 Oscar Ingström att hålla ett coaching-snack med spelarna för att få igång dom till andra halvlek. Nu hjälpte inte det men vi tar nya tag mot UIFK nästa helg.

Fundersamt i halvtids-paus

Nästa lördag är det 1 Maj då är det en av dom få lördagarna man slipper stå i Vallens tvättsuga. Om vädret tillåter så blir det nog en resa till "Opening day" på Shark Park. När svenska Elit-ligan startar. Match mellan Göteborg Sharks och Leksand Lumberjacks Kl. 13:00

Kommande matcher på Vävarevallen

Elitreserv Södra
SKENE IF (U) - Norrby IF (U)
Måndag 26 April Kl.19:00

Div 3 Mellersta götaland
SKENE IF (A) - Ulricehamn IFK (A)
Söndag 2 Maj Kl. 18:00

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Vad fan är "Opening day" på Shark Park?

    Hälsningar Larsa

    SvaraRadera