onsdag 23 juni 2010

Dom osynliga...

Vävarevallen
Onsdag 23 Juni 2010 Kl. 19:00
SKENE IF - IF Heimer 0-3

Gula kort:
#7 Stephane Holmström
#24 Sebastian Andersson


För att en seriematch i div 3 skall fungera behövs det mycket jobb i det tysta av det osynliga folket. Tänkte därför framhäva dom idag.

Dom osynliga på plan

När spelare och tränare anländer till arenan för genomgång och matchstart. Har det gjorts i ordning för att publik och spelare skall trivas. Med iordningställande av kiosk och planytor+ grillboden med mera.


Dags för match mot IF Heimer

På morgonen dyker en herre vid namn Bernt Fransson upp på arenan och hissar flaggorna. Vid fyra tiden sedan kommer Magnus Kristiansson och hans stab. Dom gör iordning kiosk och grillbod. Plockar fram varor till kioskverksamheten. Fixar till grillen ser till så det finns hamburgare och dricka i grillboden samt gör en sallad till hamburgarna. Gör även den sista finputsningen av plan och arena.


Magnus Kristiansson i fixartagen.

Sedan finns det dom som säljer lotter under match samt tar hand om domarna. Idag var det P:16 -Tränaren Johan Torstensson som var lottförsäljare. Ingemar Andersson var domarvärd.



Johan Torstensson och Ingemar Andersson

Biljett och Kioskförsäljningen sköttes av två glada tjejer idag. Dom var även kvar efter match och städade och plockade iordning i klubbstugan efter match.


Kiosktjejerna Lena Andersson och Margaretha Gustafsson

Sedan finns det ju bollpojkar kanslister, speaker, supportrar, domare och motståndare behövs ju också för det skall bli match.

TACK alla ni som som inte syns, men finns och gör ett jättejobb.

Nära nu till midsommar. Hade planerat en riktig ordentlig vandring. Hade redan rekat två leder en på 15 km (förmiddag) samt en på typ 8 km (eftermiddag). Så det hade blivit en heldag på stigarna. Men så blir man förkyld . Så det får vänta tills krafterna återkommit. Så det blir till att ligga hemma och kurera sej istället. Tur det är College World Series-Slutspelet på ESPN America.


Vill avslutningsvis passa på att hälsa besökarna på min hemsida en riktig
TREVLIG MIDSOMMAR

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar: