fredag 25 juni 2010

Förkylt...

Midsommar 2010

En förkylning gjorde att Midsommaren 2010 inte blev som planerat. Hade ju tänkt ta en heldag på två olika leder i "Vackra Sverige". Så det fick bara bli en liten utflykt på förmiddagen. Så jag tog bilen och stack iväg på en frukostutflykt cirka två och en halv mil bort.Efter vägen hittade jag ett hål i skogen som ledde till en trevlig plats.

Mot morgonens frukost

Så det blev en liten 5-Minuters promenad genom den vackra skogen. Sedan hamnade man vid en insjö. Där blev det frukost. Vad som var bra med förkylningen. Var ju att man tillbringade morgonen på samma ställe hela tiden. Fanns inte så mycket kraft i kroppen. Så man kunde leka lite med kameran och träna på macrobilder istället. Så nedan kommer lite bilder från dagen.


Midsommarens frukostställe fotograferat från samma plats

Ni har väl inte missat den glada trevliga tjejen Anna Ulmestrands vernissage på "Galleri In Nature" i Skene. En fotograf som jobbar med Macro-objektiv och letar upp det konstnärliga i naturen. Det var ju hennes foton som inspirerade mej till dagens övningar. Så jag försökte mej på lite macro-bilder så gått det gick med mitt objektiv. Kommer inte tillräckligt nära med det så det blir väl inte riktigt macro men i alla fall så gav det mersmak. Synd bara att macro-objektiven är så dyra. Femsiffriga belopp.

Avslutningsvis lite foton från dagens övningar ute iskogen


På söndag kväll kl 17.45 kör vi igång sista träning och tävlingsveckan innan sommar uppehållet. Då öser vi på och åker till
Framnäs IP i Lidköping och möter IF Heimer
Tisdag 29 juni kl. 19:00

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Hej på dig Chrille.-)
    Men så hedrande att du nämner utställningen här - jätteroligt men oväntat! *s* Tack!!!
    Men hörrödu.. vad ÄR det för macro du har tänkt köpa?;-)
    Nu tycker jag iof att dina bilder är mycket bra som dom är så ditt objektiv fungerar ju som det är, men om du vill köpa ett nytt så varför inte köpa det jag har vet ja?
    Tamron 90 mm som kostar idag drygt 4000 kr och finns för även Nikon o Canon - ett suerobjektiv jag fotar allt med, macro landskap porträtt....(men i ärlighetens namn så funkar den inte riktigt bra till landskap, men det får man väl förlåta den för - den är ju inte skapt för det)
    Trevligt att följa din midsommar i vårt vackra Sverige, en bättre frukost än så kan mn knappast få:) Hoppas du får en god fortsättning på midsommarhelgen:-)
    Mvh Anna

    SvaraRadera