fredag 4 juni 2010

Sköna sommarkvällen

Björnskogsvallen
Fredag 4 juni 2010 Kl. 19:00
Bollebygd IF - SKENE IF 2-0

Gula Kort:
#12 Tobias Johansson 2
#18 David Hernea 1


Röda Kort:
#12 Tobias Johansson 1


Äntligen en riktig skön sommarkväll. Som gjord för en riktig fotbollsfest på Björnskogsvallen i Bollebygd. #777 Arne Hedlund och jag stack i förväg och fixade iordning omkl-rummet. Så det var snyggt och iordning när spelarna anlände så dom kunde fokusera på matchen. Sedan tog det inte lång tid innan det var ett inferno. När dom kom och röjde runt




Före och Efter spelarna anlänt

Efter ombyte var det dags för uppvärmning för att få igång kroppen. Eftersom det var en riktig het och skön sommarkväll behövdes ju också vätskedepåerna fyllas på. Så det fanns energi dom kommande 90 minuterna. Sedan var det dags för matchstart.



#2 Jokim Moberg (K) och #8 Anton Bengtsson fyller på med vatten

Sedan blev det halvtid och då var det dags för en ny påfyllning av vätskebalansen. SKENE IF:s #8 Anton Bengtson drack så mycket så han var rädd att det skulle rinna rätt igenom. Därför höll han för utmynningen medans han drack (Se bild nedan)


#8 Anton Bengtsson och #10 Claudio Covarubbias i paus

Efter match var det till att pusta ut för spelarna. Sedan ta sej en dusch och ombyte inför framtida drabbningar. Långledigt i helgen förutom för spelarna i B-laget. Som spelar Lördag 5 juni Kl. 15.00 på Vävarevallen mot Annelund IF



Fundersamma spelare pustar ut
#2 Joakim Moberg (K) #22 Fredrik Andersson (Mv) #23 Marcus Andersson

För min egen del är det nog dags att plantera växter samt fixa till uteplatsen fram. Sedan får det bli en kvällspromenad någonstans i "Vackra sverige". Men det får blir ett senare inlägg.

Ha dä gött
#555 Chrille



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar