onsdag 9 juni 2010

Ovanlig helg

En ovanlig helg

Lördag 5 Juni

Helgen den femte och sjätte juni. Var en helg som inte tilhörde vanligheterna. Tillsvida att man slapp stå i Vallens tvättstuga hela helgen. Istället så passade jag på att åka till blomsterjätten hemma i Skene för att köpa plantor till uteplatsen (Framsidan). För att göra lite hemtrevlig där. Blev Pelargoner och Tagetes. Sedan var det bara till att bege sej hem med två säckar jord och plantorna och köra igång planteringen i krukor och balkonglådor.


Före och efter foto

Kände mej ganska nöjd med resultatet faktiskt. Bättre blir det sedan när det blommat ut. Nu är det mest gröna blad utan blommor men det kommer. Eftersom det inte blev någon frukostvandring i helgen. Fick det bli en kvällspromenad i vackra Skene istället. Så det blev väl några timmars promenad innan det blev en Espresso och en Hennessy V.S. till kvällen.


Kvällens promenadstråk i Skene

Söndag 6 Juni

Frukost vid nyplanterade uteplatsen. Sedan blev det en timmes bilresa till nått trevligt Café. där jag lyxade till det med kaffe och kaka.



Söndagsfika.

Efter det var det dags för en promenad till Varla Sportcenter. För att se några inningar mellan Kungsbacka Chiefs och Skövde Saints. Men som yrkes-skadad materialare så fick jag ont i ögonen. För ni förstår Baseboll är nog den enda sporten där båda lagen har lika dräkter. Så det var svårt att se skillnad på lagen. Sedan visade det sej också att hemma lagets spelare hade olika matchtröjor från andra lag fast isamma färg på sej under samma match. Klubbkänsla ?? ICKE !!


Skövde Saints slagman in action

Så istället fortsatte resan till Göteborg. Där var det vattenkrig. Så man fick passa sej så man inte hamnade i krigsonen . Oj vad många genomblöta göteborgare det var i staden. Men jag klarade mej som tur var.





Typisk turistbid från Göteborg (operahuset)

Det har ju i ärlighetens namn varit en tung start på fotbollsäsongen. Men man skall ju aldrig ge upp. Det finns det bra exempel på. Efter två års kämpande med svåra skador är hon nu tillbaks i Svenska Damlandslaget. Så ta lärdom av en riktig kämpe killar och ledare i Skene IF. Efter motgång kommer framgång.

Jag har sagt det innan och säger det igen. Fotboll är i grunden ett ganska enkelt spel egentligen. Man anfaller man försvarar. Ibland vinner man, ibland förlorar man. Ibland regnar det.


Josefine Öqvist is back

Nu kör vi på och har kul resten av säsongen, så skall det nog gå bra det här. Klubbmärket ser ju fortfarande likadant ut. Det är ju det vi jobbar för.

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar