fredag 18 juni 2010

Hedlunds Matlåda

Åbrovallen
Torsdag 17 Juni Kl. 19:00
Ulvåker IF - Skene IF 0-1

Målskytt:
#2 Joakim Moberg (K)

Gula Kort:
#15 Fehim Smajlovic
#22 FredrikAndersson (Mv)
#24 Sebastian Anderssson

#777 Arne Hedlunds Mat och Fika-korg gav tre poäng onsdag kväll. Resan startade väl redan tisdag kväll när det var dags att packa ner matchdräkterna. Onsdag eftermiddag var det sedan dags för bussresa till Ulvåker ovanför Skövde. Hämtade upp #777 Arne Hedlund vid tvåtiden sedan åkte vi till Kungsfors Matsalar och hämtade maten. Sedan ner tilll vallen . Där Arne Hedlund bryggade kaffe samt fixade till en fika korg för ett bensträckarstopp efter vägen. Under tiden packade jag ner matchdräkterna till B-Lagets fredagsmatch. Samt finjusterade A-lagets packning och packade in i bussen.


Hedlunds mat och fikakorg

Sedan bar det iväg till Borås där vi plockade upp Coachteamet och fyra spelare. Därefter var det bara att stå på till Ulvåker med ett litet bensträckarstopp.



#2 Joakim Moberg (K) och #22 Fredrik Andersson (Mv) i bussen

Coachteamet hade sedan en fikapaus och genomgång inför matchen på en rastplats efter vägen upp. Där dom gick igenom strategin inför matchen

Coachteamet håller genomgång

Det blev ju ett lyckat fikastopp där Coachteamets snack gav utdelning . Så Efter en ettnolls-ledning i halvlek. Var det bara till att gå in och ladda för ett riktigt krigande i andra halvlek för att försvara ledningen resten av matchen.



Skene IF på väg för pausvila.

Under paus försökte #10 Claudio Covarubbias att få igång #3 Yankuba Daffeh:s sargade ben. Sedan blev han själv utbytt.



#10 Claudio Covarubbias och #3 Yankuba Daffeh

Sedan bar det hem till Vallens tvättstuga för laddning av maskiner, blev 6 stycken. Sedan hem vid halvett för att sova innan klockan ringer och skickar ivägen till jobbet. Ikväll 18 Juni Spelar B-Laget i Gällstad då blir det bara 4 maskiner sedan ledig.

Kul med ytterligare en seger. Speciellt för coach-teamet som lagt ner massor med jobb och offrat sin själ och fritid för att få till ett lag av det nya Skene IF. Men nu börjar det ge verkan . Har inte varit lätt för dom att forma ett lag med alla skador och avstängningar som varit. Men dom har jobbat på oförtrutet.. all heder.

I Tisdags 15 Juni var det Markbladet CUP

Markbladet CUP
Vävarevallen
Tisdag 15 Juni 2010 Kl. 19:15
Skene IF - Öxabäck IF 2-2 Full tid
6-4 efter straffar

Målskyttar:
#2 Joakim Moberg (K)
#7 Stephane Holmström
#13 Ajdin Smajlovic
#16 Salem Ali
#20 Simon Gustafsson
#22 Fredrik Andersson (Mv)

Nästa A-lagsmatch
Vävarevallen
Onsdag 23 juni Kl 19:00
SKENE IF - IK Heimer

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar