måndag 28 maj 2012

H.P. is back



Omgång 7
Division 5 sydvästra

Vävarevallen
Måndag 28 Maj 2012 Kl 19:00
SKENE IF - IFK Örby 0-1

Gula kort:
#10 Fehim Smajlovic (K)
#17 Daniel Perian 2
#19 Daniel Swedblom

Röda kort:
#17 Daniel Perian

Innan match var det fullt drag i klubbstugan H.P. var tillbaks.Har inte setts till under hela vintern och började med att ha lite synpunkter på vissa saker hos #555 när vi sågs i klubbstugan. Vågar inget annat än gå henne till mötes så på Fredag eller Lördag kommer hon att få sin vilja igenom. Tillsammans med tjejerna i damsektionen (Systrarna Ann-Margret Andersson och Ing-Mari Hedlund) skötte hon marktjänsten i klubbstugan..


 Ann-Margreth. H.P.  och Ing-Mari  in action

Under uppvärmningen hade #24 Ajdin Smajlovic och tränare #222 Per Erik Ivarsson ett snack om dagens taktik.  Tyvärr saknades Ajdin på plan idag och satt på bänken. Förutom ett kort inhopp i andra Men hans tid kommer, det är ju trots allt 15 omgångar kvar.

 #222 Ivarsson och #24 Ajdin Smajlovic

0-0i första halvlek. när domaren blåste av, bar det raskt av till omkl.-rummet. För att samla kraft och energi till sista fyrtiofemman. Lite snack om bristerna i första halvlek och sedan ut och köra på för en förmodad 3- poängare. Men nu blev det ju inte så. Men det är en annan historia.

 Halvtidsvila ...

 ...sedan ut och köra på

#19 Daniel Swedblom byttes ut i mitten på andra halvlek. Men fick snart hoppa in igen när det blev en skada på #23 Carl-Johan Franzén. Så det var bara att bege sej in på plan medans #23 Carl-Johan Franzén plåstrades om.

 #19 redo medans #23 behandlas

Nu visades det ju vara så att #23 Carl-Johan Franzéns skada var värre än befarat. Så det slutade med ambulansfärd till sjukhuset med befarat benbrott.

#23 Carl-Johan Franzén

Vem är då den där H.P. En före detta kassör  i SKENE IF som ställde upp i kiosken idag. Är även duktig Cognac:s-provare och håller på rätt lag. Var gästprovare av November månads Cognac 2009

 Helen Persson 
( Dégustateurs de Cognac )

Och så har ju vi ytterligare en duktig Cognacsprovare. Som testade 2009:års Julcognac under "etiketter" Cognac. Fast hon höll på fel lag denna kväll

Majvor Andersson IFK Örby supporter
( Dégustateurs de Cognac )


På Fredag åker vi till Rydboholm. Då syns vi där. Ni hinner åka till kusten efter matchen möt upp SKENE- Supportrar.

Nästa match

Sven Erikssonvallen
Fredag 1 Juni Kl.19:00
Rydboholm SK (A) - SKENE IF (A)

Sedan när ni firat helg åker ni till Töllsjö. Vi gör det .

Måndagsmatchen

Holmängen
Måndag 4 juni Kl. 19:00
Töllsjö IF (A) - SKENE IF (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar