fredag 4 maj 2012

Todos ellos-blanco

Omgång 2
Division 5 Sydvästra

Ekäng
Fredag 4 Maj Kl. 19:00
Hyssna IF - SKENE IF 1-2


Målskyttar:
#7 Oscar Ryberg
#8 Samuel Torstensson

Gula Kort
#10 Fehim Smajlovic (K)
#23 Carl-Johan Franzén

Åker man till Ekäng i Hyssna en Fredagkväll. För att spela match Hyssna IF.... Vill det ju till att preparera killarna i för dagen helvit matchdräkt med äkta Vävarevallenvatten. Så att dom hade energi för att springa i 90 minuter.

Vävarevallenvatten under påfyllning

Nu verkade det inte som det gav energi dom första 45 minuterna. Utan behövde 45 minuter på sej att ge killarna energi till andar halvlek. Ingen bra första fyrtiofemma om man skall vara ärlig. Men efter  lite snack av tränarna i paus blev det bättre i andra  fyrtiofemman.

 Tränarduon snackar ihop i pausvilan

#22 Johan Rindner (Mv) blev magsjuk under matchen. Vilket betydde att SKENE IF:s nyförvärv och come-backande målvakt #1 Jimmy Allansson (Mv) fick göra sin riktiga tävlingsdebut för SKENE IF. Så av överseende av pappa Stig Allansson var det dags att dra på sej det röda målvaktstället. Efter ett par års frånvaro i klubben ( Welcome back )

#1 Redo för inhopp
(Pappa Stig syns t.v. i bakgrunden)

Slutet på andra halvlek blev en pers på bänken. Då Hyssna IF kvitterade sent i 85:e minuten. Men skam den som ger sej, så efter en frispark av #7 Oscar Ryberg två minuter senare. Släppte Hyssna:s målvakt #1 Peter Göransson en retur som #8 Samuel Torstensson slog in in i mål,  vild glädje bland spelarna. Sedan blev det en nervös väntan på bänken resterande matchtid.


 Nervösa spelare och ledare inväntar...

... slutsignal och 1-2 - seger

Varför helvitt (Todos ellos-blanco) idag? Vi  i materialteamet kör fortfarande efter Div 2-regler. Där lagen inte får ha samma färg på byxor. Det kommer vi inte att släppa på, vilken division vi än ligger i. Samtidigt var det ju en hyllning till mitt favoritlag i Europa som vann La Liga  i Torsdags. Real Madrid CF Ligamästare 2012

Campeone sången

Madridistas para siempre. HALA MADRID

Årets match ??

Vävarevallen
Tisdag 8 Maj Kl.19:00
SKENE IF - Skene 09

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar