#25 Ervin Murcelovic

Gula kort:
#14 Joakim Hansson
#20 Simon Gustafsson

En skön försommar dag i Maj månad gav sej ett revanch-suget gäng killar ut för uppvärmning. Vill ju visa att förra omgångens förlust skulle repareras dag.

#10 Fehim Smajlovic (K) leder uppvärmningen

Efter det gav dom sej in i omkl.-rummet och bytte till matchdräkt. Oj vilken fart dom satte 2-0 efter sex minuter. Skön start sent reducerings mål innan halvlek av Hemsjö gav lite nerv till andra halvlek

Fullfart på första fyrtiofemman

Sedan blev det paus. där strategin lades upp för att försvara ledningen Helst öka på. men det dröjde till 86.e minuten innan #25 Ervin Murcelovic frälste med  3-1 målet. Sedan var det bud på fler mål. Men tre poäng och två plusmål är inte fy skam det heller.

Nu kör vi för andra halvlek

#13 Johan Lindqvist hade pigga ben idag och  och rörde om i det svartgula försvaret. Ett mål och ett assist idag. Samt tt gott jobb tills han blev utbytt.