fredag 11 maj 2012

Tung förlust


Omgång 4
Division 5 Sydvästra

Hedbyvallen 
Fredag 11 Maj Kl.19:00
Hedared BK  - SKENE IF  3-2

Målskyttar:
#7 Oscar Ryberg 
#10 Fehim Smajlovic (K)

Gula Kort:
#23 Carl Johan Franzén 2

Röda kort:
#23 Carl Johan Franzen

Kunde väl fått en trevligare start på helgen. Regn och rusk. Till råga på allt förlust mot Hedared BK. Blir lite väl mycket fotboll nu i helgen match idag och på Söndag. Maj månad är ju en tuff månad för spelare och speciellt ledare i SKENE IF med matcher så gott som varannan dag. Slut på gnället, nu ser vi framåt. 9 poäng av 12 möjliga, inte illa.

Efter att för-truppen med #333 Stig-Åke Erikson #777 Arne Hedlund och #555 anlänt och gjort iordning Omkl.-rummet. Var det dags för #222 Per Erik Ivarsson att samla ihop sitt manskap. Var ensam tränare idag då #111 Peter Jekler var i Växjö på tränarkurs.


 #222 Per Erik Ivarsson 

Efter genomgången  i Omkl.-rummet tog han ut sina grabbar på arenan. Där tog Lagkapten #10 Fehim Smajlovic (K)  hand om uppvärmningen innan tvåmåls-spelet. Sedan samlade #222 ihop gänget för ett sista snack. Innan det var dags att bege sej in i Omkl.-rummet för att ta på matchdräkten.

 Samlad trupp...


 ... innan matchdräkt på

Två ett underläge i paus. Blev en ordentlig rannsakan i paus. Vad gör vi nu ? måste ju vända detta. Full fart från start i andra halvlek. Kvittering 2-2 av  #7 Oscar Ryberg. Men säg den glädje som varar Hedared förstörde festen med ett sent segermål.#17 Daniel Perian kom in som en frisk fläkt och rörde om ordentligt i Hedared-försvaret. Hade stolpskott och flera fina lägen men det ville sej inte idag

 Konfunderat i paus

Dagens buse: #23 Carl-johan Franzén Två gula kort ger ju automatiskt rött kort. Så nu är han borta nästa match. Då jäklar blir det revanch för dagens tappade tre poäng. Fast vem skall sköta segersången då när körledare Franzén är borta

 #222 Per Erik Ivarsson, tränare och #23 Carl-Johan Franzén,buse

Efter matchen sedan samlade ledarteamet ihop sej för en liten analys vad som gick snett idag. Hittade nog flera svar  som behöver åtgärdas framöver.

Ledarteamet analyserar 
(Allanyser)

Så nu laddar vi för match på Vallen då syns vi där på Tisdag, möt upp

Nästa match

Vävarevallen 
Tisdag 15 Maj 2012 Kl.19:00
SKENE IF (A) - Hemsjö IF (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar