Gula Kort:
#15 Jonathan Gustafssson

Historisk match första gången två Skene-lag möts i en riktig seriematch. Då vill det ju till att tända till ordentligt. Går ju inte att förlora en sån match mycket prestige. Så SKENE IF-Killarna samlade ihop sej i ringen. Precis innan uppvärmning för att få ihop laget.

Samling i ringen

Efter ringen så försökte #20 Simon Gustafsson att slå nytt rekord i trixning... Tror han kom upp i sju tillslag. Kommer nog att kallas "Teknikens under" efter det nya rekordet (7). Sedan under matchen spelade han som vanligt med hjärta . Hänsynlös både mot sej själv och motståndarna. En sån spelare man vill ha i egna laget men inte som motståndare.

#20 Simon Gustafsson under rekordförsöket

Pausvila 2-1 ledning bara att fylla på energi-depåerna och gå ut att kriga för tre poäng i andra halvlek.

vatten påfyllning innan...

...lite koncentration för andra 45:an

Precis som mot Hyssna IF blev det en pers i andra halvlek. Efter att nollniorna gjort 2-2 en bit in i andra halvlek. Fick SKENE  ett litet övertag tack vare en utvisning på Nollniorna. Match.hjälte blev #7 Oscar Ryberg med sitt 3-2 mål i 89:e minuten