onsdag 23 maj 2012

Vid Lygnerns strand


Omgång 6
Division 5 Sydvästra

Lygnevi
Onsdag 23 Maj Kl.19:00
Sätila SK - SKENE IF 3-1

Målskytt:
#19 Daniel Swedblom

Gula Kort:
#3 Gabriel Franke
#19 Daniel Swedblom
#24 Ajdin Smajlovic

Lygnern och Lygnevi. Vad tänker ni på då... Kan tänka att det är bryggan vid Lygnerns strand. Fast det verkar vara lite långt till vattnet. Om man skall hoppa från det lilla hopptornet.

 Bryggan vid Lygnerns strand

Fast det är nog denna brygga och båt ni förknippar med Lygnern. Från den här behöver man inte hoppa så långt för att hamna i vattnet som på fotot  ovan.

 Bryggan och Båten
(Klickbar bild)

Själv tog jag en tidig morgonfika vid Lygnerns strandkant i Söndags morse. När jag var ute på en liten fotoutflykt. Denna sköna varma försommarmorgon

Morgonfika vid lygnern

Ombyte på Vallen. Varför ?? Känns lite onödigt att packa väskorna åka 20 minuter i bilen sedan packa upp väskorna och fixa till ett omkl.-rum. När man har allt på plats och iordninggjort dagen innan. 

 Ombyte på Vallen

Före avresan från Vallen samlade Lagkaptenen #10 Fehim Smajlovic (K) ihop sitt lag för ett lite snack för att få killarna att tända till. Viktig match idag.

 #10 Fehim Smajlovic på trappan

Väl framme vid Lygnevi var det ju så klart dags att fixa det viktigaste för en fotbolls-spelare innan match start. Just det frisyren.

 Frisyrkoll innan match

Sedan är det ju bara att dra på sej match tröjan och gå ut och spela för klubbmärket som U-Lagets lagkapten #21 Yerko Araya brukar säga. Det är ju trots allt det viktigaste.

 Klart för drabbning

Gick inte så bra idag. Sätila SK var för tunga att möta helt enkelt. Fick också lite psykologiska mål ett i första minuten och 2-1 ledning  i 44:de minuten


Så efter en kvart i andra halvlek. Var tre spelsugna avbytare på väg in. Men det ville sej inte idag.


 Avbytare på väg in

Så det var bara att bege sej hem till Vallens tvättsuga. Nu tar vi ny tag, två dagar ledigt sedan två träningar. innan IFK Örby kommer på besök på Måndag

Mot Vallens tvättsuga

Okéy....  lovade visserligen att inte skriva det. Men vad jag förstått så finns det ju vissa läsare av bloggen som vill vara uppdaterade. Så här kommer det resultatet från senaste U-Lagsmatchen

Vävarevallen
Måndag 21 Maj  Kl.19:00
SKENE IF (U) - Kinna IF (U) 0-7

Gula kort:
#10 Fehim Smajlovic
#11 Samuel Araya
# 21 Yerko Araya

Nästa match på Vallen

Vävarevallen 
Måndag 28 Maj Kl. 19:00
SKENE IF (A) - IFK Örby (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar