fredag 3 augusti 2012

Klassikern


Svensk
Sommarklassiker

Ni som följ min öden och äventyr under etiketter "Vackra Sverige". Vet ju att det inte är mil-slukandet på motorvägar som är min grej. Men ibland så får man göra undantag och bege sej mot nya mål. Trots milvis på motorväg

( klickbara bilder )
 #555 Mot nya mål

Så när man väl kommer fram till målet är det bara till att leta upp nya upplevelser. Fanns ju ett stort slott precis vid havet. det var man ju tvungen att utforska. Var ju ett helt litet samhälle runt det där slottet. Fanns ju också möjlighet till bad i havet. Samt pic-nickplatser

 Slottet med sina...

 ..tinnar och torn

För att komma dit fick man gå genom en tunnel. fanns visserligen andra vägar också , men jag valde tunneln. människorna måste ju varit kortväxta förr. Var precis man kunde gå raklång igenom den.

 Tunnel mot slottet

Sedan begav man sej tillbaks till byn med dom mysiga små gränderna. Med all sin blomsterprakt och trevliga hus.

 Byns mysiga gränder och gator

Hemresan sedan fick bli på småvägar genom trevliga små byar och häftig utsikt över havet. Så sista stoppet fick bli vid en utsiktsplats över havet. Fick bli termosen med färdiga mackor idag. Trangia köket fick ledigt. så det var ju lite lyxigt att bara sätta sej med fikan och se ut över havet och solnedgången. Där alla stora båtar passerade.

 Sista fika-stället...

...med solnedgången

Sedan var det bara för #555 att packa ihop för hemresa och leta upp nya mål. Läge för en vandring snart igen. Hösten är ju i antågande såen skön höstvandring lockar med alla färgerna i naturen.

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar