söndag 19 augusti 2012

Varmaste kvällen


Omgång 15
Division 5 sydvästra

Vävarevallen
Söndag 19 Augusti 2012 Kl.17:00
SKENE IF (A) - Hedared SK (A) 4-1

Målskyttar:
#7 Oscar Ryberg
#8 Samuel Torstensson
#9 Håkan Ternström
#24 Ajdin Smajlovic

Gula kort:
#3 Gabriel Franke

Det vete tusan om inte det här var den varmaste dagen i år då SKENE IF spelat match. En riktig skön Augustikväll. Innan start samlade Lagkapten # 10 Fehim Smajlovic sitt manskap för ett kort snack på plan innan värmningen. 

#10 Fehim Smajlovic (K) håller tal

Efter värmningen var det bara för killarna att gå in och ladda för matchen. Varför värma upp ett stekhet dag ?? undrar vl en del. Kroppen är visserligen varm jag vet jag stod och svettades bara av att hålla reda på kläder och dyligt. Men som sagt flåset skall vara på topp när domaren blåser igång ledr och lungor på topptrim sedan bara att köra på när motståndarna sätter fart.

 Laddning innan matchstart

Gick åt mycket vätska av det fantastiska Vävarevallenvattnet. Vilket gav energi idag då dom svartvitklädda SKENE IF -killarna bara sprang mer och mer ju längre matchen led.

 #13 Johan Lindqvist fyller på depåerna

Så efter 90 minuter och fyra gjorda mål var det bara att tacka Hedared SK för matchen. sedan bege sej till omkl.-rummet.

 Tack för matchen

Nu väntar en hägrande dusch efter segersången

 Mot dusch och segersång

Efter matchen var det två lättade tränare som summerade dagens match innan dusch. Viktiga poäng idag vilket betydde att vi fortfarande är med i jakten på Sätila SK.

Tränarduon #222 Per Erik Ivarsson och #111 Peter Jekler

Var dessutom en stor Helg för oss Madridistas. La Liga startade i helgen, gick inte så bra för favoritlaget Real Madrid CF 1-1 mot Valencia.... HALA MADRID !!!

Nästa match på Vallen är för A-laget är 1 September mot Sätila SK. Fast innan dess på Fredag åker vi till Byvallen i Hemsjö

Nästa hemmamatch

Vävarevallen
Lördag 1 September Kl.15:00
SKENE IF (A) - Sätila SK (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar