onsdag 8 augusti 2012

Moln och vattendrag


Fotoutflykt i
Marks kommun

Fick bli en eftermiddagsutflykt idag innan regnet kommer. Blev bli en planlös resa idag där mina infall bestämde . Första anhalten blev en lite sjö. Där dom lagt i sina båtar precis vid vägkanten. Den var ju #555 tvungen att undersöka. Fast det är klart man får ju inte vara sjösjuk. Då menar jag inte båt-turen utan promenaden på bryggan. Var ju sjösjukeframkallande.

 Vinglig båtbrygga

Bryggan var så sned och hal att det inte gick att gå på den... Så det fick bli en fortsatt färd mot nya mål. Gillar ju att fotografera vattendrag och äldre byggnader. Typ gamla brukshus och torp. Hade turen hade att hamna på ett ställe med båda motiven på samma område.

 Gammal fabriksbyggnad vid vattendraget

Nån kilometer längre bort låg det ytterligare en sjö precis vid vägkanten. Där fick nästa paus och fotande bli. Men efter en stund kom regnet även där. Så idag var en sån där dag mellan skurarna.

 Regn på gång vid horisonten

Hemresa, när det närmade  hemtrakterna dök solen upp igen. Så vid sista sjön innan man kom hem "Bakom Masten". Fick man ju ta till vara på stunden och hålla sej ute. Letade upp ett nytt utflyktsmål för kommande övningar. Men det får bli en senare historia

Solen tillbaks under hemresan

Det är visserligen kul att åka omkring och leta fotomotiv. Men egentligen är det väl onödigt att sticka iväg med kameran. När man kan stå hemma i dörröppningen och ta nattfoto en regnig sommarnatt...

Nattfoto "Bakom Masten"

Mot nya mål både vad det gäller utflykter, vandringar och SKENE IF:s öden och äventyr. Häng på, följ upplevelserna  på bloggen. Kommentera gärna (Helst med namn). Alltid kul med lite feedback.

På Fredag kör vi igång Division 5 Sydvästra:s Höstsäsong. Då kommer gulsvartklädda Hyssna IF på besök till Vallen, Då hörs och syns vi.

Höstpremiär
Division 5 Sydvästra

Vävarevallen
Fredag 10 Augusti Kl.19:00
SKENE IF (A) - Hyssna IF (A)

Ha dä gött 
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar