fredag 24 augusti 2012

Näst längsta resan

Omgång 16
Division 5 Sydvästra

Byvallen
Fredag 24 Augusti
Hemsjö IF (A) - SKENE IF (A) 1 - 4

Målskyttar:
#3 Gabriel Franke
#9 Håkan Ternström
#13 Johan Lindqvist
#18 Admir Ramic

Gula Kort:
#15 Jonathan Gustafsson
#22 Johan Rindner (Mv)
#24 Ajdin Smajlovic


Tjugo minuter i fyra anlände förpatrullen till Byvallen. Där var det tomt så det vara bara att invänta Hemsjö:s ledare. Gjorde inget att det blev lite väntan på att komma in i  omkl.-rummet . Var ju riktigt skönt väder och uppehåll trots väderrapporten som hotade med regn.

 Två tredjedelar av förpatrullen #222 Per Erik Ivarsson , #333 Stig-Åke Eriksson

Sedan kom spelarna och #111 Tränare Peter Jekler tilll dukat bord, bara att byta om och bege sej ut på arenan. Jäkligt viktig match idag så det var lite spänt innan match. Fast spelarna var ju fokuserade på matchen  och körde på under uppvärmninge3n som idag leddes av Lagkapten #10 Fehim Smajlovic. Hans äldre bror #24 Fehim Smajlovic försökte skrämma motståndarna med att spänna musklerna.

 #24 Ajdin Smajlovic spänner musklerna
Försöker iallafall

#111 Peter Jekler  höll sedan det sista lilla snacket just innan avspark. Det stora taktik-snacket sköttes ju när spelarna anlänt och bytt om av #111 Peter Jekler medans #222 Per Erik Ivarsson instruerade dom fasta situationerna.

 Fokusering strax innan avspark

Var en trögstartad första fyrtiofemma. Men efter att spelare och ledare snackat igenom strategin i paus som idag hölls utomhus, blev det bättring i andra

 Skymd Peter Jekler snackar igång laget i paus

Som vanligt när det gäller det här laget så höll dom ledare och tillresta supportrar oss på sträckbänken. Kan inte säga att det är annat än spännande när SKENE IF spelar seriematch. Tog visserligen ledningen men en straff för Hemsjö betydde kvittering. sedan när det var cirka tio minuter kvar gjorde #3 Gabriel Franke det förlösande 1-2 målet. Sedan släppte det och kom två mål till av bara farten. Så det var lättade supportrar och ledare som åkte hem med tre poäng i bagaget.

 Lättade SKENE IF - Supportrar  Dumitru Perian och Martin Lindqvist...


...och en glad tränare #222 Per Erik Ivarsson styr kosan hem

Var uppe vid Hedgärdessjön och letade höst -tecken. Fanns inte så många än mer än att det var lite fler bäckar som ringlade sej fram genom mossan runt elljus-spåret. Så hösten är inte riktigt i antågande än bara lite tidigare mörker på kvällarna.

Tillfällig bäck vid elljus-spåret

Resultatrapport senaste seriematchen för U-Laget

Björkängsvallen
Måndag 20 Augusti Kl. 18:45
Bergdalen IK (U) - SKENE IF (U) 2-2

Målskyttar:
#13 Johan Lindqvist
#18 Admir Ramic

Nästa hemma match A-Laget

Vävarevallen
Lördag 1 September Kl.15:00
SKENE IF (A) - Sätila SK (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar