Derbystämning en riktig skön höstkväll på Vallen . Två lag från Skene möttes, nollniorna mot SKENE IF. Klarblå himmel långa skuggor och värme när spelarna begavs ej ut för värmningen.

Långa skuggor vid värmning och tvåmål-spel

Koncentrerat var det sedan innan match i omkl.-rummet. När dom båda tränarna höll sista snacket just innan domherrarna gav signalen dags att gå ut på plan för match

Laddning strax innan matchstart

Men första halvlek blev väl inte riktigt vad som var tänkt. Blev mest ställningskrig där nollniorna skapade mest  och tog sedan ledningen 1-0. Så det var bara till att bege sej till  omkl.-rummet efter första fyrtiofemman och få nya direktiv.
 Mot halvtidsvila

Det finns 5 spelare och 6 ledare på bänken.  Som vanligt såg dom 11 männen på plan till testa nerverna på bänk-killarna. Men till slut kunde dom ju avgöra i minut 92 efter hörna. Så nervspänningen kunde släppa på ledarna och bänknötarna. Sedan blåste domaren av och det blev segersång  omkl.-rummet. Fast det är klart det är ju fler spelare i nollniorna som varit med och komponerat den under sin tid i SKENE IF