tisdag 25 maj 2010

DM-Match 3

DM-Match Vävarevallen
Tisdag 25 Maj 2010 Kl.19:00
SKENE IF - Skövde AIK 0-7

Drömmen om Svenska Cupen sprack.Vad säger man efter 0-7 i baken. Jo det kunde ju vara mycket värre. Det kunde blivit 0-8. #111 Ethem Muameleci Chefstränare och hans assistenter
peppade igång gänget innan start. Så ett förväntansfullt Skene-gäng gick sedan ut på plan för att visa att att det går att rubba Div 1 Lagen. Men ett mål redan efter tre minuter för Skövde. Var väl inte riktigt planerat.

#111 Ethem Mumeleci sätter fart på Skene-gänget

Sedan slutade första halvlek tre noll. Så det var väl lite bekymrat under halvtidsvilan. Efter lite nervarvning och påfyllnad av depåerna. Var det bara att springa ut till andra halvlek.


Fundersamma och törstiga Skene killar i paus

Dom för dagen grönklädda Målvakterna #22 Fredrik Andersson och #1 Linus Eriksson. Stod var sin halvlek. Så det vara bara för #22 Andersson att ta på sej overallen och se andra halvlek från bänken. Trots 7 mål i baken så gjorde dom båda målvakterna en riktig fullgod insats.


MV. Fredrik Andersson på väg i Overall #22

I DM -Matcherna räknas ju inga poäng. Så nu laddar vi för 3 Poäng på Fredag. Har varit en hektisk vecka med match Fredag, Tisdag, Fredag och Söndag (U-Laget)+ träningar. Så får väl se om man får se nått annat än tvättmaskiner resten av veckan.

Vävarevallen
Fredag 28 Maj kl. 19.00
SKENE IF - IFK Falköping FF
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar