lördag 8 maj 2010

Ledig Lördag

Vallhamra IP
Lördag 8 Maj 2010 Kl. 15:00
Sävedalen IF - SKENE IF 1-0

Gula Kort:
#3 Yankuba Daffeh
#22 Fredrik Andersson (Mv)

Idag hade Lagledare #777 Arne Hedlund och jag valt att ta ut vår lediga match-dag. Hedlund hade valt att tillbringa Lördagen i Läjjet för att fira sin födelsedag den 8 Maj. Så honom gratulerar vi idag. GRATTIS GRATTIS. Själv var jag i kyrkan där min gud-dotter konfirmerades.

Så istället lämnades material och lagledar-ansvaret över till den trygga duon #333 Mv-Tränare Jan Eric Andersson och assisterande tränare #444 Torbjörn Claesson.

#777 Arne Hedlund Dagens födelsebarn (8Maj)

Torsdagen den 6 Maj var sista träningen inför Sävedalen -matchen på Vallhamra IP. Så det får bli lite om vad som händer där istället för dagens match.

Som vanligt kommer dom båda målvakterna och Mv.Tränare en halvtimme tidigare för att köra en extra målvaktsträning innan utespelarna kommer till plan. Sedan anländer spelarna en efter en för ombyte och laddning för träning. En del ser över sina skavanker. Skoskav och lite annat.

En spelare snackar oavbrutet i omklädnings-rummet så han glömmer att byta om och kommer alltid sist ut till Vallens träningsanläggning.

Väl ute på träningsplan så är det lite snack inför matchen på lördag. Sedan uppvärmning och påfyllning av vatten. Som det ser ut av #18 David Hernea:s min på bilden under kan man tro att han tagit med sej vattnet från sin hemort Rydboholm. Samtidigt lever ju #21 Abukamar Kamarra farligt. När han går omkring med en orange boll från Plastgräs-träningen på huvudet. Nån kan ju få för sej att ta fel på en boll och hans huvud och sparka till.


#21 Abukamar Kamarra #18 David Hernea #6 Renzo DiNegro

Sedan tar Coach-teamet (Dom tre musketörerna) över och kör igång träningen. Fast idag var dom bara två. Men det var lika bra fart på träningarna ändå. AIK:aren #666 Oscar Ingström fick ju tillfälle att se sitt AIK på plats på Gamla Ullevi Göteborg. 4-0 till mitt och flera andra SKENE IF:s-Ledares favoritlag i Allsvenskan >IFK Göteborg<.


Bra fart på träningarna idag. Som alltid

Dagens tränarduo #111 Ethem Muameleci och #444 Torbjörn Claesson. Höll koll på sitt gäng och hittade lite lösningar och nya möjligheter inför matchen mot Sävedalen IF. Har fått lite mer möjligheter att jobba med nu. När dom skadade och sjuka spelarna är tillgängliga. På skadelistan just nu #8 Simon Leppämäki #12 Tobias Johansson och #23 Marcus Andersson. Men dom är snart tillgängliga också. Redan under veckan förhoppningsvis

Efter ett väl genomfört träningspass så var det dags för nervarvning. Även lite påfyllning av depåerna.


Påfyllning av depåerna

Sedan bar det ner till omkl-rummet för ombyte och dusch. Där hördes det väl som vanligt samma röst hela tiden. Glädjespridaren #3 Yunkubah Daffeh höll väl låda som vanligt. Så hans medresenärer fick väl vänta på att han skulle få på sej kläderna och komma iväg med bilen.

#6 Renzo DiNegro Och #18 David Hernea i väntan på Yuankuba

Vad händer på Vävarevallen på Tisdag 11 Maj. Just det dags för SKENE IF 09 att göra världspremiär på arenan med nya Match-dräkter och allt.

Vävarevallen
Tisdag 11 Maj Kl 19:00
Kinna C-reserv
SKENE IF 09 - Rävlanda AIS

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar