tisdag 11 maj 2010

Första på Vallen

Vävarevallen
Tisdag 11 Maj 2010 Kl. 19:00
SKENE IF 09 - Rävlanda AIS 5-1

Målskyttar:
#09 Magnus Gustafsson
#11 Simon Gustafsson
#19 Claes Grah
#20 Emil Svensson
#21 Erik Andersson (K)

Gula kort:
#5 Lenny Palm

Gudrun Andersson var en av många förväntansfulla åskådare denna lite kylslagna kväll. När SKENE IF 09 gjorde sin premiär på Vävarevallen. Där dom mötte Rävlanda AIS i Kinna C-Reserv serie.
Gudrun Andersson

Efter att Coach Ola Gustafsson gått igenom kvällens strategi. Var det bara för spelarna att göra sej iordning och sedan invänta Lagkapten #21 Erik Andersson (K) lilla pep-talk och sedan springa ut för premiären på Hemma-arenan

Coach Ola Gustafsson med sitt manskap

Lagkapten #21 Erik Andersson

Lagledare Tore Andersson höll sedan koll på manskapet. Med att föra statistik, se till så koner västar och dyligt kom till rätta. Fixade med domarkontakter motståndare.

Lagledare Tore Andersson

Ute på plan gjorde sedan spelarna sitt med en riktig kämpainsats och fem mål. Gjorde att det blev en trevlig hemmapremiär och seger med fem ett.


Nollnia in action


Enligt UEFA- Modellen så var det ju också läge för lagbild precis innan avspark. Sjutton man kom till start idag. 18 man får ju användas nu för tiden.


Hemma -premärens första trupp
Tisdag 11 Maj 2010 Kl.19:00
(Klicka på bilden)

På söndag 16 Maj Kl.18:00 kommer Tibro AIK FK på besök till Vävarevallen för att möta SKENE IF (A). I Div 3 Mellersta Götaland. Då syns vi.

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar