söndag 2 maj 2010

Ulricehamns-besök

Vävarevallen
Söndag 2 Maj 2010 Kl.18:00
SKENE IF - Ulricehamn IFK 0-1

Gula kort:
#13 Ajdin Smajlovic
#21 Abukamar Kamarra

Idag kom Ulricehamn IFK på besök till Vallen. En riktig fin och solig dag har det varit under hela söndagen. Tyvärr så slutade matchen inte riktigt lika soligt som dagen varit. Ett litet olyckligt mål i första halvlek gav tre på poäng till gästerna.

Coach-teamet hade gjort en bra genomgång och lagt upp direktiven. Men nu ville ju inte marginalerna vara med på deras och lagets sida. Ett stolpskott från #9 Jonel Balika var det närmste idag.

Coach-teamet och spelarna laddar för matchstart

#17 Christoffer Damberg gjorde come-back idag i seriesammanhang. Alltid kul när skadade spelare blir friska och kan vara med och tillföra på plan och inte bara i omkl.-rummet. Nu väntar vi bara på att resten av sjukstugans spelare skall piggna till. Så jag kan plocka ner deras match-tröjor från skadehyllan. Så blir det ju även mer möjligheter för Coach-teamet att laborera med en startelva.



#17 Christoffer Damberg utgår efter väl genomförd match.

Sedan någon timme efter match är det bara #777 Arne Hedlund och jag kvar i Vallens katakomber. Sjäv sorterar jag tvätt blev 7 Maskiner ikväll. Medan Hedlund städar och röjer



#777 Arne Hedlund i städar-tagen
(Sveriges snyggaste lagledare, enligt honom själv iallafall)

Det är väl ärligt talat ganska tungt nu 3 Matcher och noll poäng. Men med dom tre engagerade tränarna så skall det nog bli bra framöver. Så håll ut Skene-supportrar det kommer att rinna mycket vatten under broarna innan serien är slut. 57 poäng att spela om.


Mycket vatten under broarna blir det

Kommande matcher på Vävarevallen

Södra elitreserv
Måndag 10 Maj Kl. 19:00
SKENE IF (U) - Fristad G.o.i.f. (U)


Kinna C-reserv
Tisdag 11 Maj Kl. 19.00
SKENE IF 09 - Rävlanda AIS


Div 3 Mellersta Götaland
Söndag 16 Maj Kl.18.00
SKENE IF (A) - Tibro AIK FK (A)


Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar