fredag 28 maj 2010

Sop-Gubben

Vävarevallen
Fredag 28 Maj 2010 Kl.19:00
SKENE IF - IFK Falköping FF 0-1





Gula Kort:
#5 Enis Adrovic
#7 Stephane Holmström
#21 Abukamar Kamarra
#23 Marcus Andersson


Rött Kort:
#3 Yankuba Daffeh

Det var en konstig känsla när man lämnade Vallens tvättstuga för ett litet brejk. Innan det är dags för natt-passet mellan 23:00 0ch 01:00. Skall man vara nöjd när man förlorar. NEJ ALDRIG! . Men ändå kändes man tillfreds inte med resultatet. Utan för att killarna i dom svart-vita dräkterna verkligen stod upp för klubbmärket idag. Gjorde en riktig kämpamatch. Men ett tidigt mål för IFK Falköping FF gjorde att killarna fick kämpa i motvind resten av matchen. Stod upp och smällde på riktigt bra idag och skapade massor med målchanser. All heder till grabbarna och dom tre tränarna .


Förberedelse innan match.

SKENE IF:s #3 Yankubah hade oturen att få rött kort i första halvlek. Så det blev kanske en lite tidígare dusch än hann tänkt sej. Men med hjärta satt han sedan på läktaren och stöttade sina kompisar. Med uppmuntrande ord. Samt styrde dom i spelet.

#3 Yankuba Daffeh

Vid utgång efter match försökte sej #16 Salem Ali för dagen Lagkapten. Att lära domarna att det var Icing vid första målet. Men när han fick reda på att Icing bara existerar i ishockey valde hann att ge upp diskussionen.



#16 Salem Ali (K) i diskussion med domherrarna

Varför titeln "sop-gubbe". Efter att suttit på bänken hela matchen. Tyckte väl #14 Fehim Smajlovic att det var dags att jobba lite. Så hann tog tag i städjobbet och sopade upp korridoren. Bra jobbat underlättade för #777 Arne Hedlund (lagl.) som sköter städningen efter matcherna .


#14 Fehim Smajlovic "sop-Gubbe"

På tisdag 1 Juni är det en speciell dag. För oss som gillar den bruna drycken Cognac. Då släpps nämligen 2010 numrerade flaskor "Grönstedt 2010 National Mariage"


Nästa hemma-match
Söndag 13 juni Kl. 18:00
SKENE IF - Mariedal IK

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar: