söndag 16 maj 2010

Söndagsmatch

Vävarevallen
Söndag 16 Maj 2010 Kl.18:00
Skene IF (A) - Tibro AIK FK (A) 0-6

Gula kort:
#3 Yankubah Daffeh
#6 Renzo DiNegro
#7 Stephane Holmström 2
#13 Ajdin Smajlovic 2

Röda kort:
#7 Stephane Holmström
#13 Ajdin Smajlovic

Ledarna #111 Ethem Muameleci Chefstränare, #333 Jan Eric Andersson (Mv-tränare), #444 Torbjörn Claesson (Ass.-Tränare), #666 Oscar Ingström (Ass. tränare) och #777 Arne Hedlund (Lagledare). Är ett beundransvärt gäng som offrar hela sin fritid till att forma det nya framtidens SKENE IF. Fast just nu känns det lite som dom jobbar i motvind. Efter dagens resultat. Nu så kan det ju bara gå uppåt resten av säsongen. Inför varje förlust kommer dom ju närmare en seger. Redan på Fredag i Kållered ?? Så dom kan få lite lön för jobbet dom lägger ner.
Mv.-tränare #333 Jan Eric Andersson hade idag Söndag-förmiddag tagit sej tid att köra ett extrapass med målvakterna. Så det blev någon timme på Vallen idag innan match.

#333 Jan Eric Andersson (Mv.-Tränare) Med sina adepter

Efter 0-2 i halvtidsvilan. Var det dags att ge sej ut på plan igen för att vända underläget. Men ett tidigt mål för Tibro AIK FK förstörde söndagskvällen för dom Svart-Vita gossarna som inte lyckades resa sej efter det.



Koncentrerat och laddat inför andra halvlek.

Har blivit mycket tid i tvättstugor i helgen. Lördagskväll vid halv elva var det dags att plocka ur tvätten och hänga på tork efter B-Lagsmatchen. Söndag morgon vid halvsju var det dags för den egna tvättstugan. Medans dom maskinerna gick så stack jag ner till Vallen för att sortera och lägga in B-Lagets dräkter. Sedan vid lunch kom Målvaktsgänget för lite lätt träning.


Lite av helg-nöjet

Lördag förmiddag blev det en liten frukostpromenad. (Kommer ett längre inlägg om den på Onsdag). En halvtimmes bilfärd bort sedan bar det rätt in i skogen. Eftermiddagen tillbringades på Vallens omkl.-rum för att fixa inför Tibromatchen


Mot lördagens frukost

På onsdag skall ni få ett Cognacs-tips
Som bara släpps i 2010 Numrerade flaskor (500 Ml)

Nästa hemmamatch

Vävarevallen
Fredag 28 Maj Kl.19:00
SKENE IF (A) - IFK Falköping FF (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar