torsdag 8 mars 2012

Markbladet CUP 2


Markbladet CUP

Örby IP
Torsdag 8 Mars Kl. 19:00
SKENE IF - Hajom IF 7 - 1

Målskyttar:
#13 Johan Lindqvist 1
#17 Daniel Perian 2
#18 Admir Ramic 1
#20 Simon Gustafsson 1
#21 Yerko Araya (K) 2

Vaknade imorse och tittar ut fullt med snö. Bara att skotta sej fram till brevlådan och hämta tidningen Innan det var dags att åka ner till Vallen på morgonen innan jobbet. Packade bilen sedan var det bara att invänta "Slaget i dimman"... Fast det visste ju man inte imorse att det skulle bli sån dimma under matchen.

Det var ju en fin kväll när dom tre tränarna tog med sej laget till värmningen. Solen hade ju precis gått ner och lyste upp himlen, så ett laddat gäng körde igång värmningen med Lagkapten #21 Yerko Araya (K) i spetsen.


 Tränartrion håller överseende...

 .. när lagkapten #21 Yerko Araya snackar med sitt lag

När matchen väl kommit igång efter en bonus-straff för Hajom IF. 1-0 till Hajom innan matchen startat. Så kom dimman, mans såg inte över till andra sidan. Men våra SKENE - Killar tappade inte modet utan körde på och malde ner motståndet med sitt spring.

 The battle in the fog

Att vara målvakt den här matchen var ingen lätt uppgift. Såg ju bara halva planhalvan. Så helt plötslig kom det ju en spelare eller bollen farande

 #22 Johan Rindner (Mv) utsikt i dimman

7-1 betyder ju avancemang  i Markbladet CUP. På Måndag 19:00 blir det dags för en resa till Örby IP då vi möter IFK Örby i semifinalen. Fast innan dess är det match mot Brämhult IK Söndag 11 Mars Kl. 16:45 på Örby IP

slutsignal 7-1 Mot dusch och semifinal i Markbladet CUP

Kommande matcher

Örby IP
Söndag 11 Mars Kl.16:45
SKENE IF - Brämhult IK

Markbladet CUP 
(semifinal)
Örby IP
Måndag 12 Mars Kl. 19:00
IFK Örby - SKENE IF 

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar