Kom upp till IP:n ganska tidigt så jag fick lite tid för mej själv i mitt hörne i omkl.-rummet. Efter att lagt fram matchdräkterna  fick jag lite tid att göra lite anteckningar inför kommande matcher. Han även med att ladda med äpple och vatten innan tränare #222 Per Erik Ivarsson dök upp

Sedan släntrade dom in en efter en först till kvarn #12 Hugo Larsson. Gänget samlat och laddat innan genomgång och ombyte. Men något fattades innan genomgången kunde starta

I väntan på genomgång...

Vad var det då som saknades Jo det var en spelare som inte hade så brått till IP:n idag utan tog det lugnt och anlände sist till omkl.-rummet

... #20 Simon Gustafsson på ingång sent om sider

2-0 i halvtid efter bra spel av dom för dagen beigeklädda SKENE IF:arna. Var det dags att gå ut för andra halvlek som blev en pers då Örby tog över lite fick 2-1 och 2-2 i sista minuten. På bänken en bit in i andar halv-lek satt en frustrerad #9 Håkan Ternström och ville och chansen kom efter att fyllt på med #777 Arne Hedlunds the var det bara att springa in på plan tilsammans med den andra inhopparen #21 Yerko Araya

#9 Håkan Ternström...

...tillsammans med #21 Yerko Araya redo för inhopp

Matchen slutade ju 2-2 full tid. Vilket innebar straffar direkt för avgörande. Fem straffar var efter att IFK Örby missat en straff. Var det dags för #10 Fehim Smajlovic (K) att gå fram för att slå den femte straffen. Nervöst som attan. Men #10 Fehim höll nerverna i styr och slog in den avgörande straffen och blev dagens hjälte.

Matchhjälten #10 Fehim Smajlovic (K)

Sedan att han satt Kaptensbindeln upp och ner, bjuder vi på en sådan här kväll

Glad miner och segersång i omkl.-rummet efter matchen . Betyder att det blir final mot TÄFF på Lördag.
Nu blir det träningar fram till dess. Sedan laddar vi på för nya äventyr med idrottsmännen i SKENE IF.