lördag 24 mars 2012

DM-Match 1


Distrikts-Mästerskapen 1

Örby IP
Lördag 24 Mars 2012 Kl.15:00
SKENE IF (A )- Gällstad FK (A) 2-1

Målskyttar:
#9 Håkan Ternström
#17 Daniel Perian

Gula Kort:
#7 Oscar Ryberg

Äntligen dags för riktig tävlingsmatch. Inomhus-cuper och Markbladet CUP i all ära. Men det är ju ändå tävlingsmatcher sanktionerade av förbundet som ger nerv. DM är ju också kval till Svenska Cupen. Så en skön  senvinterdag på Örby IP. Fast det var mer sommarkänsla idag. Samlades killarna i Örby IP:s omkl.-rum. för match.



 Genomgång innan....

 ...uppvärmningen

Efter uppvärmningen blev det sedan den korta promenaden tillbaks till omkl.-rummet. För en sista justering och laddning. Vad händer under dom korta minuterna mellan värmning och match. Inte mycket, allt är ju klart så det blir bara lite uppsnack . Dom flesta går in i sej själva och fokuserar på match. Tar på sej matchdräkten, har ju inte den på värmningen. Sedan skall ju frisyrerna fixas till ocks å kan ju sitta nån på läktaren.


 #3 Gabriel fixar frisyren...

... sedan 90 minuter kamp

OJ ! vad det blev spännande idag. Hade ju inte behövts. Kunde dödat matchen tidigt med alla chanser som dom svartvita fixade idag. Stolpskott och frilägen brändes efter vartannat. #17 Daniel Perian gjorde ett noll tidigt i första halvlek. Sedan ökade #9 Håkan ternström på till 2-0. Innan Gällstad FK reducerade till två ett och gav oss ledare och avbytare på bänken en pärs dom sista minuterna. Men det gick ju vägen idag och vidare i DM. Så segersången ekade skönt i omkl.-rummet efteråt. Nästa DM-Match blir mot Segraren i matchen mellan Rydboholm SK och Svenljunga IK


 Glada miner efter match...

 ...och målskytten #17 Daniel Perian spände musklerna.
(Andra målskytten #9 Håkan Ternström syns i bakgrunden i svart tröja )

Medans en riktigt nöjd och glad tränarduo . Samlade sej utanför omkl.-rummet och analyserade dagens match. Efter en sån här match finns det ju bara positivt att tänka. Så nu kör vi på finns alltid förbättringar att göra,  imorgon Söndag 25 Mars träning och på Måndag åker vi till Veddige och möter DeromeBK/Åskloster IF.

 Nöjd tränarduo pustar ut

Efter matchen blev det kebab i klubbstugan. Innan det var dags för fotbollsektionen att ta hand om laget för en lagfest med olika aktiviteter.

Kebab- kväll i klubbstugan

På tal om Veddige . Om nån från Veddige är i Danmark och en dansk frågar honom var han kommer ifrån . Blir ju svaret lite konstigt för dansken . Veddige-bon säger ju "Ved ige"

Ha dä gött 
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar