Derome BK/Åskloster IF (A) - SKENE IF (A) 2-2

Målskyttar:
#12 Hugo Larsson
#18 Admir Ramic

Årets nionde match för i år var också första borta matchen. Det betyder ju att det var årets första resa med laget. Som brukligt är åkte lagledare och material-teamet till arenan innan spelarna anlände för att fixa iordning omkl.-rummet. Dagens chaufför #333 Stig Åke Erikson styrde Opel:n mot Veddige med den äran

Dagens Chaufför #333 Stig Åke Eriksson

Har ju varit många matcher nu . Så flera spelare som spelat mycket matcher, fick ledigt eller börja på bänken.  Bl.a. #22 Johan Rindner (Mv)

Delar av dagens trupp inför matchen

Som sagt var. För dagen vilade tränarna våran målvakt #22 Johan Rindner denna match. Efter som #1 JimmyAllansson fortfarande är skadad fick två utespelare stå i målet var sin halvlek. Första halvlek stod #18 Admir Ramic. Andra halvlek #19 Daniel Swedblom

#18 Admir Ramic (Mv) redo för match

Så i halvtidspausen med underläge 2-0. Var det dags för det förutbestämda Mv-bytet. Så det blev för Daniel och Admir att bege sej till Omkl.-rummet för byte av matchdräkt. Så Admir kunde spela ute och Daniel beträda målet reglementsenligt klädda. Blev ett lyckat byte då Admir  kvitterade till två två i andra halvlek. Efter att #12 Hugo Larson reducerat til 2-1. Gjorde också assisten till Admirs 2-2 mål.

Kläd och Mv-Byte i halvtid

Dagens poängkung #12 Hugo Larsson instrueras av Tränare #222 Per Erik Ivarsson innan det var dags för inhopp i andra halvlek. Blev också frisparksläggare vilket gav resultat 2-1 på frispark.