lördag 17 mars 2012

Markbladet CUP 4 (Final)


FINAL 
Markbladet CUP

Örby IP
Lördag 17 Mars 2012 Kl.15:00
SKENE IF (A) - Täff (A) 2-3

Målskyttar:
#17 Daniel Perian
#18 Admir Ramic

Gula Kort:
#3 Gabriel Franke
#10 Fehim Smajlovic (K)
#17 Daniel Perian
#22 Johan Rindner (Mv)


Finaldag uppe på IP:n: först spelades match om tredje pris. IFK Örby - Sätila SK 1-5. Därefter var det dags för damfinalen IFK Örby- Hus FF 3-1. Kvart i två beträdde spelare och ledare i SKENE IF omkl.-rummet uppe på IP:n. Där det var samlat och taggat för match och lite omplåstring. Lagkapten #10 Fehim Smajlovic tejpade ihop sin stukade fot under överseende av #222 Per Erik Ivarsson (Tränare)

 #10 Fehim Smajlovic och #222 Per Erik Ivarsson

Ombytta och klara var det bara för killarna att ta med sej bollsäcken, västar och bege sej ut till Arenan. Ute på plan höll damfinalen på att spelas. Så våra killar fick tålmodigt vänta på att beträda dagens slagfält. #6 Oskar Johansson och #13 Johan Lindqvist var bollbärare idag.

 #6 Oskar Johansson och #13 Johan Lindqvist 

SKENE IF:s lag Åskådare i väntan på matchstart

Dom tre vise männen heter ju det. Men idag var dom fyra som slog ihop sina huvuden. #111 Tränare Peter Jekler var i Växjö på tränar-utbildning. Dagen ledarteam tog det lugnt innan match och såg till att hålla ställningarna. I år har vi ju ett självspelande piano med sköna killar i truppen. Så det blev lite fika medans grabbarna skötte värmningen.

 Fikasuget ledar-team

Spännande match idag med växlande resultat. På bänken satt ett nervöst gäng och var sugna på att komma in i matchen

 Bänknötare lika viktiga som dom på plan

Fuktigt i luften idag. Fast även en sådan här dag gick det åt vätska. Då pratar vi vatten .Gick inte åt lika mycket av #777 Hedlunds varma drycker idag. Så han hade fullt upp med att serva spelarna med vatten under matchen idag


 #12 Hugo Larsson #777 Arne Hedlund   i vatten-depån

#17 Daniel Perian gjorde SKENE IF:s första mål idag vilket innebar 1-1 just då. Gick ut i andra halvlek efter ett riktigt gott jobb. Springer som attan och ställer till det för motståndarna.

 #17 Daniel Perian just utbytt

Det är detta som är idrott, glädje och sorg byts ut efter vartannat under match. Ena stunden känns allt jättebra och sedan kommer ett mål som förändrar magkänslan. Idag var det TÄFF som fick gå till Omkl.-rummet med lyckokänslan efter finalsegern. Medans det var lite mindre glada miner i SKENE IF:s omkl.rum

Nedstämt i omkl-rummet

Nu blir det träningsvecka. Sedan välkomnar vi Gällstad IF till Örby IP för årets första DM- match.Som även gäller som kval till svenska Cupen.

Nästa match

DM-Match
Örby IP
Lördag 24 Mars Kl.15:00
SKENE IF - Gällstad IF

Då syns vi där

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar