söndag 11 mars 2012

Dagen innan...


Träningsmatch
Örby IP
Söndag 11 Mars Kl. 16:45
SKENE IF - Brämhult IK 0 - 3

Gula Kort:
#23 Carl-Johan Franzén

Dagen innan semifinalen mot IFK Örby i Markbladet CUP var det genrep mot Brämhult IK, gick inte så bra. Men ni vet ju det klassiska ordspråket. Idag kom ju Brämhult IK på besök . Dom var ordentligt laddade medan vår killar verkade vara i morgonens match redan.

Precis innan SKENE IF:s match spelade Sätila SK och TÄFF sin semifinal. Där TÄFF drog det längsta strået och vann på straffar efter 2-2  full tid. Så det var bara för våra killar att invänta matchen i väntan på att få beträda plan.


  I väntans tider...

 ... sedan var det bara att köra igång

 0-2 i halvtid så Tränarduon hade en del att fundera på medans killarna laddade för andra halvlek. Sedan efter lite snack till laget var det bara att gå ut till andra halvlek. Under överseende av ledarna #333 Stig - Åke Erikson och #777 Arne Hedlund som skötte marktjänsten med den äran.

 Pausvila och lite direktiv-snack

 #777 Arne Hedlund  #333 Stig-Åke Eriksson håller koll

Så nu laddar vi för Semifinalen mot IFK Örby. Där samma manskap kommer att visa att dagens resultat är glömt. Laddar om och vill visa vilka som är bäst i Mark. Kinna IF är visserligen bäst seriemässigt, men dom åkte ju ut i mot Öxabäck IF. Så kommer det stå i historieböckerna.

 #3 Gabriel Franke och #23 Carl-Johan Franzén 
diskuterar Måndagens semifinal

Efter matchen var det bara att bege sej till vallen för att packa till Semifinalen. Då syns vi där på IP:n

I väntan på semifinalen

Markbladet CUP
( Semifinal )

Örby IP
Måndag 12 Mars KL. 19:00
SKENE IF - IFK Örby

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar