lördag 3 mars 2012

Markbladet CUP 1


Markbladet CUP

Örby IP
Lördag 3 Mars Kl.15:00
Ubbhult IF - SKENE IF 3-4

Målskyttar:
#7 Oscar Ryberg
#9 Håkan Ternström
#17 Daniel Perian 2

Gula Kort:
#2 Sebastian Månsson
#10 Fehim Smajlovic

 I Måndags var det tröj-provning i Vallens klubbstuga. Så dagen efter var jag nere på Vallens förråd med matchdräkter.  För att fixa med matchdräkterna inför lördagens match i Markbladet CUP. Åkte direkt efter jobbet. Var ganska hungrig, visste att det fanns Choklad bollar i klubbstugan som jag kunde stilla hungern med innan inventeringen. Då visade det sej att dom var slut och att en viss spelare försökt sätta rekord i att stoppa så många chokladbollar i munnen som möjligt. Jag vet ju vem, så hämnden blev ljuv  eftersom jag har makt i omkl.-rummet.... Så när spelaren i fråga öppnade sitt matchpaket innan dagens match låg där ett speciellt par strumpor. 

 Specialstrumpor till #3

Hämtade #333 Stig-Åke Eriksson i Kinna innan det var dags att åka till Örby IP. Där packade vi upp matchdräterna innan resten av gänget kom.

Först kom #222  Per Erik Ivarsson som hade hand om dom fasta situationerna idag. Hade som alltid koll på sitt. Sedan kom #111 Peter Jekler som i väntan på att truppen skulle bli klar med ombyte. Sog sej ner med en kopp kaffe innan genomgång

 #111 Peter Jekler

Sedan kom han legenden den "Goe gubben " #444 Bertil Ivarsson. Som höll i målvaktens uppvärmning och lite peppning

På ingång  #444 Bertil Ivarsson, Målvaktstränare 

Efter det sedvanliga snacket om taktik och fasta... var det bara att bege sej ut till värmning och matchstart

 Uppvärmning med tvåmåls-spel

 Sedan var matchen igång


Chockstart först en bonus-straff 1-0 till Ubbhult. Sedan startar matchen spelarna var inte riktigt med från start. 2-0 3-0 helt plötsligt efter fem minuter. Men sedan vaknade dom till och förstod att vi får nog ta i idag ändå. Under första halvlek satt fyra frustrerande avbytare på bänken och ville in och spela, fyra vinnar-skallar som som väntade på inhopp. Därefter kom dom in och använde på matchen i andra halvlek tillsammans med sina lag-kompisar Kollektiv seger av alla 15 i truppen idag

Vinnar-skallar på bänken

Vem var då mannen med chokladbollarna undra väl ni ... Kan säga att han har matchpaket #3

#3 Gabriel Franke med boll utan choklad

Avslutningsvis gratulerar vi vår förre målvakt #1 Linus Eriksson. Numer boende i Östersund där han tjänstgör som målvakts-tränare i IFK Östersund. Till ett väl genomfört öppet spår i Vasaloppet på 6 Tim och 23 Min.

#1 Linus Eriksson (Mv 2011)

Nästa Match
Markbladet CUP
Örby IP
Torsdag 8 Mars
SKENE IF - Hajom IF

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar